Şimdi Ara

Aşırı Diş hassasiyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • en ön alttan soldaki tek diş aşırı hassasiyete girdi

    2 gündür sadece içecekle temas edince 10-15 dakika ağrı yapıyor sonra geçiyordu bugün ise farklı bir aşamaya geçti.Her an ağrıyor ve artık yemek yiyememeye başladım.Zira ağzımı kapatır kapatmaz diş üst dişle temas edince dayanılmaz bir ağrı vuruyor yemekleri yarım yarım çiğneyip yutmak zorunda kaldım..Dişe dokunsam bile dayanılmaz ağrı giriyor.

    böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce? Tam bayram öncesi ne yapıcam bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Ağustos 2018; 20:44:10 >



  • Artık vakti gelmiş demektir, İhmal etme kesinlikle bir doktora görün ilk olarak ağrı kesici veya antibiyotik verir büyük ihtimal ile duruma göre fazla çürük yok ise dolgu ile kurtarabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Artık vakti gelmiş demektir, İhmal etme kesinlikle bir doktora görün ilk olarak ağrı kesici veya antibiyotik verir büyük ihtimal ile duruma göre fazla çürük yok ise dolgu ile kurtarabilir.
    sabah ilk iş gittim ağrı geçmeyince.

    görünür de bir sıkıntı yoktu zaten , sonra röntgen çekildi ve doktor dişini bir yere çarptın mı? Sert bir şey yedin mi falan dedi , dedim yok yani hatırlamıyorum . Sonra doktor dişe baktı üstünde çok ince bir kırık var galiba herhalde onun etkisinden olmuş olabilir , bir şey tetiklemiş sonuçta dedi ve kökte iltihap yapmış

    yatırdı masaya, aneztezi yapıp dişi arkadan oydu ve içini temizledi. Kötü kokulu iltihap çıktı zaten içinden. Sonra da orayı pamuk doldurdu üstüne de macun çekti. Eğer şişme ve aşırı ağrı olursa bu macunu kürdanla kazıyın iltihabı dışarı akıtın dedi. Bayramdan sonra da kanal tedavisi yapıcaz şimdi antibiyotiğe başlatıcam dedi.

    1 kutu largopan yazdı, ağrı olursa ağrı kesici içebilirsiniz dedi

    şuan bu işler olalı 3 saati geçiyor ama ağrım eskisinden de beter halde , aprol falan da fayda etmedi. Rahatlatsın diye gittik daha beter olduk bakalım şu 8 gün nasıl geçicek




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.