Şimdi Ara

Aşırı ağrılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar millet. Forumun en sevdiğim hali her türden arkadaş bulmak. Umarım dertlerime yardımcı olacak birileri vardır buralarda.

    Birbucuk yıldır her hafta düzenli (%90 ortalama ile) halısaha maçı yapıyorum.

    Son bir yıldır ise ortalama haftada bir kere kort tenis. İkisi beraber hiç sorun olmuyordu

    Ama 3 haftadır bacaklarımı oynatamıyorum. Aynı günde yapmıyorum bu işi ama salı günü halısahadan sonra evde rahat rahat uyurken hiç agrı sızı yokken Çarşamba perşembe hatta 3haftadır hergün Sadece futbol maçları hariç bacaklarım ve baldırlarım bıçaklanıyor gibi.

    Sadece futbol oynarken agrı sızı Yok. Tenise gidince adım atmaya mecalim kalmıyor. Ağrıyan yer üst bacakların ön yüzleri.

    Değişimlere gelirsek halı sahada daha çok koştuğumu söylüyorlar. Ben farketmedim bunu. Tenis derslerine ve maçlarına eskiden haftada bi kere giderken şimdi haftada üç defa gidiyorum. Başka bi değişiklik Yok. Spor öncesi ısınma hareketlerini askıya aldığım veya az yaptığımı biliyorum.

    Sonuç olarak dert belli sorun belli sıkıntının kaynağı belli. Kondisyon zaten Yok sıfır. Hayatımda spor yaptım sayılmaz son 18 ayı dışarda bırakırsam. Galiba fazla yüklendim ve beden ısınamadan girdim.

    Bunu en kısa sürede nasıl düzeltirim? Neler yapmam gerek? Video öneri yardımı yapabilirsiniz. Son olarak yemek fazla yemem 30 yaş zayıf ile orta arası bi bedenim var. Atletik görünümlü kazmanın tekiyim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.