Şimdi Ara

### Asimo'nun Garajı ### (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
2
Favori
8.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel konu biz de Jazz la yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Güzel konu biz de Jazz la yerimizi alalım.

Hoş geldin Onur kardeşim. Her zaman buyur aramızda ol.

Oğlumun aracı da Honda Jazz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vegoo

quote:

Orijinalden alıntı: adigeokan

Vedat üstadım sayfamız hayırlı olsun
    Bu garaja çooook araba gelir

Selamlar

Teşekkürler Okan kardeşim.

Sol elimin küçük parmağım zonkluyordu. Röntgeni çekildi. Parçalı kırık varmış. Atel takıldı.

Direksiyon kullanamıyorum. Yarına kadar nasıl olacak bakalım. Malum, bizim gençlerin yarın buluşması var, ben de katılmak istiyordum aralarına.

<<script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"NYK5VJ2EDU5FM7YLXS0QRLASUFYLJH0CPV4DJA4IYAGCDUPMDM8OCXEJYLFIC9ZVFINSVGYCS4T8YHBROXB3NQ","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>

vedat hocam geçmiş olsun nasıl oldu üzüldüm şimdi .ALLAH Şifa versin
    bence bizim guruptan bi arkadaşa söyleseniz sizi alırlar . yoksa biz ankaradan gelebiliriz

tekrar geçmiş olsun

• Üstat cok gecmis olsun. Kendini fazla hirpalama sen bize lazimsin.

Bu arada garaj a nazarmi degdi. Sizin elinizde sorun cikti benim yukledigim resimle gorunmuyor. Kursun filan doktursek. Atilla sen bu islerden anlarsin sanirim.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin Onur bey kardesim. Jazz aracin hakkinda her turlu paylasimi yapabilirsin. Malum bizde civic var. Jazz hakkinda pek fikir sahibi degiliz.

• ============================o0o============================

Günaydın. Teşekkürler kardeşlerim. Hani bir laf vardır ya; "Kedi gözünü görmüş yara sanmış". Serçe parmağımın tırnağa yakın olan uç boğum yerindeki kemikler kırılmış, bağları kopmuş.

cemele kardeşime bu kadar çok bulaşırsam olacağı bu. Alma mazlunun ahını, çıkar aheste aheste.

============================o0o============================
  • Teşekkür ederim. Forumda inceleme konusu vardı merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_72227828/f_//tm.htm#72227828

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 9 Şubat 2014; 11:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah ben de Honda Civic ile aranıza katılacağım. Ama aranıza katılmam için önce evlenmem ve sonra altımdaki arabayı satıp aile arabası almam gerekiyor.
  • Paranormal Adam kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin kardeşim. Hayırlısıyla herşey olur. Öncelikle evinin düzeni, araba sonradan gelsin.

DipNot: Düğününe çağırırsan, Honda konvoyu olarak katılırız.
  • ===========================o0o==============================

Bugün İzmir Grubumuz, yağmura rağmen toplandılar ve aralarına beni de kabul edip, güzel bir gün yaşamamıza vesile oldular. İzmir İnciraltı bölgesindeki Turkuvaz isimli tesislerde biraraya geldik. Fal bakılamayan kahvelerden (Nes kahvesi) içip, kırk yıllık dostlar gibi sohbet ettik. Yetiştirmem gereken işim olduğu halde, kardeşlerimden kopamayıp ikindi vaktini geçirdim

Zor da olsa; onlardan izin alıp ben ayrıldım. Muhabbetin koyuluğuna bakılırsa; Onlar tesisten kovulmadan ayrılamazlar.

Benim basit makinamla çekilen birkaç fotoğrafı ve kısa bir videoyu buraya yüklemeye çalışayım.

Video >>> https://www.youtube.com/watch?v=84KQEswIH7c&feature=youtu.be

DipNot: Videoyu YouTube'a yükledim.

===========================o0o==============================

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegoo -- 9 Şubat 2014; 19:05:57 >

• Teşekkür ederim hocam hoşbulduk. Çağırmak ne demek başımın üzerinde yeriniz var.

@vegoo
  • quote:

Bugün İzmir Grubumuz, yağmura rağmen toplandılar ve aralarına beni de kabul edip, güzel bir gün yaşamamıza vesile oldular. İzmir İnciraltı bölgesindeki Turkuvaz isimli tesislerde biraraya geldik. Fal bakılamayan kahvelerden (Nes kahvesi) içip, kırk yıllık dostlar gibi sohbet ettik. Yetiştirmem gereken işim olduğu halde, kardeşlerimden kopamayıp ikindi vaktini geçirdim

Zor da olsa; onlardan izin alıp ben ayrıldım. Muhabbetin koyuluğuna bakılırsa; Onlar tesisten kovulmadan ayrılamazlar.

Benim basit makinamla çekilen birkaç fotoğrafı ve kısa bir videoyu buraya yüklemeye çalışayım.

Vedat hocam tebrikler güzel bir buluşma olmuş izmire yakışan birbbuluşma

Video da güzel olmuş arkadaşları daha iyi tanımış olduk

Gerçekten bu tür buluşmalar samimiyeti dostluğu üst seviyelere çıkarıyor .devamınının gelmesi dileklerimle

• quote:

vedat hocam bu toplantılar siz olmadan olmaz artık incilen parmağınızla bizi kırmayıp geldiniz çok güzel ve keyifli bir pazar günü geçirmeme vesile olan tüm arkadaşlarıma ve size tekrardan teşekkürler ederim
    siz gittikten sonra bizlerde bir saat kadar mekanda sohbete devam edip sonrasında araçların başına geçip
    bir saat kadar modifiye boya koruma vb konularda fikir alış verişinde bulunduk ve ayrıldık

• Güzel olmuş ve dusunulmuş vedat abim.
    Hakan abi biraz gergin gibiydi haklı tabi okadar arabayı jilet gibi yap ha yagmur yagadı yagacak stresi olabilirmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: avansis

Güzel olmuş ve dusunulmuş vedat abim.
    Hakan abi biraz gergin gibiydi haklı tabi okadar arabayı jilet gibi yap ha yagmur yagadı yagacak stresi olabilirmi acaba

ismailim gerginliğimi dün attığımı sanıyordum atamamışım demekki

vedat hocamız videoya çekiyom diyince canlı yayın heyecanı oldu biraz
  • adigeokan kullanıcısına yanıt

///////////////////////////////////////////////o0o\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Teşekkürler Okan kardeşim. Hani derler ya " tadı damağımda kaldı". Aynen öyle oldu. Ruhum gençleşti Onların arasında.

Darısı bütü Civic dostlarımızın başına.

///////////////////////////////////////////////o0o\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

• hakko modelistlik kullanıcısına yanıt
    ********************************************o0o********************************************

Hakan kardeşim, sizlerin sohbetinize katılmak için kırık parmak engel olamaz. Bu güzel gün, anılarımızın en hatırlanası olanlarından biri olacak. Sana ve diğer değerli kardeşlerime çok teşekkürler.

DipNot: Bence sohbeti koyulaştırıp, kapanış vaktinde oradan kovulmuşlardır.

********************************************o0o********************************************

• >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>o0o<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Teşekkürler İsmail kardeşim. Senin de kulaklarını çınlattık ama.

Hakan kardeşim arabasını cillop gibi yapmış. Gerçi diğerlerininki de öyleydi. Benimki ise, köy servisi gibiydi aralarında.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>o0o<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

• quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Üstat cok gecmis olsun. Kendini fazla hirpalama sen bize lazimsin.

Bu arada garaj a nazarmi degdi. Sizin elinizde sorun cikti benim yukledigim resimle gorunmuyor. Kursun filan doktursek. Atilla sen bu islerden anlarsin sanirim.

Vegoo Hocam gecmis olsun saglık herseyden önemli dikkat edin.

Cemele hacı hoca işleri hep sakıncalıdır pek isim olmaz onlarla
  • quote:

Vay İzmir buluşması güzel olmus bizim NoFear ve Admin de katılmıslar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.