Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 6 Ekim 2014; 9:48:13 >

ekleyeceklerim..yakıt tüketiminde 90-100 kmh hızla gidilirlirken dolu araçla 6-6,5 l altında tüketim çok zor. fazla basmadan (80 kmh gibi) boş araçla bir kere 5.2 l gördüm uzun yolda ama böyle bir kullanım sabır isteyen bir şey. yedek tekerlek yuvasına su alması kronik bir sorun..yol tutuşu çok iyi değil özellikle yüksek hızlarda. yalıtım yok gibi birşey..
    artıları: iç mekan ve bagaj genişliği. sorunsuzluk ve elite modellerinin donanımsal olarak zenginliği..
    ...more Jack_ Daniel's...
    ...even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's...
  • merhaba onur bey.
    eşime kullanması için otomatik sorunsuz bir araç bakıyorum.
    aklımda güncel kasa honda jazz var.
    ancak fiyatları aşırı derece pahalı geldiğinden, sizde bulunan kasayı araştırıyorum.
    size bir kaç sorum olacak.

1-arcın donanım seviyeleri comfort, elite,ES,sport,LS şeklinde.
    en donanımlı olan versiyon hangisi.(elite sanırım)
    2-aracın ikinci el fiyat aralığı nasıl olmalı?
    maksimum seviye nedir?

şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

güzel bir inceleme olmuş..
    aynı araçtan bende de var..
    ekleyeceklerim..yakıt tüketiminde 90-100 kmh hızla gidilirlirken dolu araçla 6-6,5 l altında tüketim çok zor. fazla basmadan (80 kmh gibi) boş araçla bir kere 5.2 l gördüm uzun yolda ama böyle bir kullanım sabır isteyen bir şey. yedek tekerlek yuvasına su alması kronik bir sorun..yol tutuşu çok iyi değil özellikle yüksek hızlarda. yalıtım yok gibi birşey..
    artıları: iç mekan ve bagaj genişliği. sorunsuzluk ve elite modellerinin donanımsal olarak zenginliği..

Teşekkür ederim açıkçası biraz aceleye geldi o yüzden ekleyemediklerim var onları ekleyeceğim. Resimdeki tüketimleri motor sıcakken benzin aldıktan sonra sıfırlayıp uzun yola çıktım öyle çıktı. Yol tutuşu lastikler küçük olduğu için dediğiniz gibi iyi değil yüksek hızlarda çok güven vermiyor. Yalıtım sorunu var evet 110 120 km den sonra acayip yol sesi alıyor motor sesinden çok yol sesi geliyor.

• Kazasız belasız kullanın. Güzel bir inceleme olmuş. Önceki arabamı hatırlattınız

Orijinalden alıntı: Hakandal

Kazasız belasız kullanın. Güzel bir inceleme olmuş. Önceki arabamı hatırlattınız

Teşekkürler.

Bugün baz donanım Jazz 40.000TL'den, tam donanım Jazz ise 46.000TL'den satılıyor. B sınıfı bir araç için bu fiyatlar akıl alır gibi değil.

B sınıfı araçlar arasından en aklıma yatanı Mitsubishi Colt oldu. Gel gelelim onun da bu sene üretimi sonlandırıldı. Sıfır kilometre alabilmek nasip olmayacak sanırım.

Uzun yıllar kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
    İşlemci: i5 3317U, 1.7GHz Ram: 6gb 1600 MHz E. Kartı: 740M 2GB HDD: 750GB
    Volvo s60 For Life..
    Logitech Driving Force GT
  • bu araç güzel arkadaşımda var baya kullandım vites geçişleri çok hoşuma gitti 2005 model sonrasında bulabilirsem alıcam lpg uyumu güzel ve yakıtı bnce lpg ile süper denilebilir ama performans beklemeyin

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Honda Jazz'ı çok beğeniyorum ancak aracın gerek sıfır gerekse ikinci el fiyatları B sınıfı bir araç için aşırı derece yüksek.

Bugün baz donanım Jazz 40.000TL'den, tam donanım Jazz ise 46.000TL'den satılıyor. B sınıfı bir araç için bu fiyatlar akıl alır gibi değil.

B sınıfı araçlar arasından en aklıma yatanı Mitsubishi Colt oldu. Gel gelelim onun da bu sene üretimi sonlandırıldı. Sıfır kilometre alabilmek nasip olmayacak sanırım.

Uzun yıllar kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

Hocam aynı ikilemdeyiz. aynı araçlara bakıp duruyorum bende.

Colt yerine başka araç getireceklermiş mirage diye. bakalım gelecekmi ne zaman gelecek.

Arkadaşlar benim sürüş tecrubem yok. rahat olduğu için otomatik alacağım ama yakın arkadaşlarım önce düz vitesli ikinciel vasat birşey alıp sonra istediğim arabayı almam gerektiğini söylüyorlar. Bende sırf öğrenmek için bu strese girip istemediğim bir aracı satın almak istemiyorum .

Sizce düz vitesle öğrenmek şart mı. yakınlarımın arabasıyla da öğrenilemez mi?

bu aralar ben toyota yaris 2012 sıfır araçlara bakıyorum . nispeten daha uygun fiyatlı . bakalım hayırlısı.

Umarım herkes gönlündeki arabaya kavuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Elinize sağlık :) Siz aracı satarken haber edin hocam siteye

Teşekkürler hocam alıcısı çıkarsa haber veririm tabi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.