Şimdi Ara

Aşıları Sonra Yaptırsam Golden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Köpek 400 tasması maması mama kabı derken 600 lira masraf çıkarttı..
    bende öğrenciyim, elimde 0 bütçe kaldı.. aşıyı hiç katmamıştım..
    şuan 50 günlük yani 6-7 haftalık. sizce bu köpeğin aşılarını 1 ay ertelesem bir sorun olur mu? 1 ay sonra yaptırmaya başlasam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

Beyler golden aldım..
    şuan 50 günlük yani 6-7 haftalık. sizce bu köpeğin aşılarını 1 ay ertelesem bir sorun olur mu? 1 ay sonra yaptırmaya başlasam ?

git borç bul ailenden iste çalış bul parayı aşılarını en azından parazit ve karma aşılarını yaptır.yoksa 600 tl den geriye koca bir sıfır ve üzüntü vicdan azabı kalabilir.erteleme.zaten köpeğin en önemli dönemi bu dönemdir.bir hastalanırsa o zaman hiç başa çıkamazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Beyler golden aldım..

git borç bul ailenden iste çalış bul parayı aşılarını en azından parazit ve karma aşılarını yaptır.yoksa 600 tl den geriye koca bir sıfır ve üzüntü vicdan azabı kalabilir.erteleme.zaten köpeğin en önemli dönemi bu dönemdir.bir hastalanırsa o zaman hiç başa çıkamazın

Aynen okadar masraf yapmışsın hepsi elinden uçup gider onu geçtim o yavrunundan ölümüne neden olursunuz.Bu arada aşılarını yaptırmadan aman ha sokağa çıkarayım demeyin.

• Ya bence çok abartıyorsunuz.. tamam aşıları yapılacak ama aldığım kişi doçent doktor ve bana söyledikleri aşıları yapılmadan çıkabilir, sadece mama yemesine gerek yok metabolizması hemen hemen aynı insanlarla dedi.
    yani biraz düşününce banada garip geldi, dışardaki sokak köpeği hergün mama mı yiyiyor? aşıları tam mı? vsvs..
    bence fazla abartılıyor. bugün gezdirdim hatta tıpış tıpış geliyor en tatlı zamanı gezdirmek için oyy
  • quote:

Ya bence çok abartıyorsunuz.. tamam aşıları yapılacak ama aldığım kişi doçent doktor ve bana söyledikleri aşıları yapılmadan çıkabilir, sadece mama yemesine gerek yok metabolizması hemen hemen aynı insanlarla dedi.
    yani biraz düşününce banada garip geldi, dışardaki sokak köpeği hergün mama mı yiyiyor? aşıları tam mı? vsvs..
    bence fazla abartılıyor. bugün gezdirdim hatta tıpış tıpış geliyor en tatlı zamanı gezdirmek için oyy

Klasik Türk mantığı 2 hafta sonra köpeğim ishal oldu yok kan geliyor vs diye gelip konu açmazsınız umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.