Şimdi Ara

Asıl tarih 6-0 değil arkadaşlar (4-3 lük macın golleri lazım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: McNerO

Burası Fener topiği mi galatasaray topiğimi anlaşılmıyor.Fenerliden çok Gsliler laf atmaya geliyor.Ama hep susuyorlar.Ve geçmişten bahsediyorlar 1911 de lig belki yeni başlamıştı.O zaman fenerli olan bi Atatürkümüz vardı belkide.Neyden bahsediyorsun Aydınspor galatasaraya 7 den fazla fark attı.Ama eskiden.Eskiler Mazilerdir.Biz 3-0 dan 4-3 e getirdiysek gururumuz sayesinde.Ama siz 6-0 dan 7-6 ya getiremezsiniz.Paradan atılır ama tarihten atılmaz derler bunun için.Ama 1911 de olmuş biişiyi kafanızzdan atın.Bunu size dedelerinizmi anlattı."Yavrucum 1911 de daha ilkel çagdayken biz 7-0 kazanmıştık ama şimdi 6-0 yeniliyoz " diye mi anlatıyorlar. ?.Şimdiki zamanımıza bakarsak geçen sezon siz ligi kazanmış olabilirsiniz ama nedense hep fenere yenildiniz :)Kupada bile sizi yendik konu böylece kapanır...Bazı GS liler şimdi konuşur ama benim umrumda değil ben bildiğim tarihi biliyorum İstanbul un fethi ile 1911 arasındaki farklar sayılmaz.İstanbul fet edilirken galatasaray diye bir yer varmıydı o bile meçhul

yine 6-0 dan bahseden bir fnerli

• KARDEŞİM İŞTE SANA O FOTOĞRAF...

Asıl tarih 6-0 değil arkadaşlar (4-3 lük macın golleri lazım)
  • eyvallah kardeşim cümle aleme ibret olsun bu foto gülenın sonu budur işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIREDRAKE

KARDEŞİM İŞTE SANA O FOTOĞRAF...

belki burda küfür ediyodu hani nerden bilcez
  • walla içini bilemeyiz iyi bişey söylemiyordu kesin ki kaybettiler o maçı o zaman 4-3 gibi bir skorla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MesthLeS

Burası Fener topiği mi galatasaray topiğimi anlaşılmıyor.Fenerliden çok Gsliler laf atmaya geliyor.Ama hep susuyorlar.Ve geçmişten bahsediyorlar 1911 de lig belki yeni başlamıştı.O zaman fenerli olan bi Atatürkümüz vardı belkide.Neyden bahsediyorsun Aydınspor galatasaraya 7 den fazla fark attı.Ama eskiden.Eskiler Mazilerdir.Biz 3-0 dan 4-3 e getirdiysek gururumuz sayesinde.Ama siz 6-0 dan 7-6 ya getiremezsiniz.Paradan atılır ama tarihten atılmaz derler bunun için.Ama 1911 de olmuş biişiyi kafanızzdan atın.Bunu size dedelerinizmi anlattı."Yavrucum 1911 de daha ilkel çagdayken biz 7-0 kazanmıştık ama şimdi 6-0 yeniliyoz " diye mi anlatıyorlar. ?.Şimdiki zamanımıza bakarsak geçen sezon siz ligi kazanmış olabilirsiniz ama nedense hep fenere yenildiniz :)Kupada bile sizi yendik konu böylece kapanır...Bazı GS liler şimdi konuşur ama benim umrumda değil ben bildiğim tarihi biliyorum İstanbul un fethi ile 1911 arasındaki farklar sayılmaz.İstanbul fet edilirken galatasaray diye bir yer varmıydı o bile meçhul

harbi iyi saçmalamışsın

• sen bir galatasaraylı olarak evet saçmaladım arkadaşım saçmalamayada devam edeceğim
  • bu maçın golleri yokmu kimsede
  • GS"NİN TARİHİ , DESTANLARI 9 GB LIK DVD"DE SATILMAKTA

FB"NİN TARİHİ HENÜZ YENİ ALINAN BİR HOTMAİL HESABINDAKİ MAX KAPASİTE OLAN 1.5 MB İLE RAHATLIKLA HERKESE FORWARD (İLETİ) EDEBİLİRSİNİZ. DİKKAT EDİN JUNK MAİL"E GİTMESİN

FARK BURDA
  • varrrrr ol ması lazım antu.com da var bide youtoube de varrrr
  • Evet arkadaslar asıl tarih 3-4 lük maçtır. ( 17 Nisan 2005 )

Bunu Kadıkoy''de hepimiz gördük ki bir takım kalecisiz bir takıma 20 dakika boyunca gol atamıyor . sanırım bu tarih Türkiye tarihini de aştı dünya tarihinde bile böyle bir şey yoktur. !!!
  • bende o goller var ama sadece quick time da çalışıyor nasıl yapcam bilmiyorum sadece kendim izliyorum..

paylaşmak isterim ama nasıl yapacağımı anlatabilirseniz...

wmplayer açmıyor sadece quicktime player açabiliyor

ya da becerikli bir arkadşımıza icq veya hotmail yoluyla göndereyim o düzenleyip foruma koysun...
  • upload yapabilirsin cabbar ataryemez linkide verebilirsin indiririz
  • hocam vallaha tam anlamıyorum link de yok ama 4 gol var

1. gol aykut
    2. gol hasan
    3. gol hasan
    4. gol hasan

eğer msn varsa görüşelimde bana anlat upluad olayını ve ben sana gönderim aynı zamanda golleri
  • kapak olmuş. istanbul ligi tarih 1911 gs :7 fb :0
    quote:

Orjinalden alıntı: celebornn

quote:

Orjinalden alıntı: gidiyor

arkadaslar ben yenıyımburda bız yanı fb hıc bızaman gs farklı yenılmedık bız6/0 yendık sonra bazıları gs fb yı7/0 yenmıs dıyo rıca ederım fb lılır ınanmayalım

şuraya girin fbliler.yabancı bi site bakın sonuçlara

http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42

• GALATASARAY 3 FENERBAHÇE 4 1989 BU KONUYU KAPAK YAPTIM VE VİDEO HAZIRLADIM...

ORDAN DEVAM EDEBİLİRZ....
  • biz hiç yoktansa bu macı hatırlıyoruz tartısıyoruz ve paylaşıyoruz ikide bir 7-0 lık macı söylüyorsunuz bize hatırlıyormusunz tartısın bakalım varmı böyle anınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

100yıl önceki konu yeter ilerleyin be

100 yıl onceki konuyu biz açmadık Siz 2002 6 kasımında 6-0 kaybetmeyi hazmedemediğiniz için bunu söylediniz.100 YIL önceki konuyu siz başlattınız şimdi sonuçlarına katlanamıyorsunuz ve konuşuyorsunuz.Yazık

+1907 arkadaşım. Ben 6 Kasım 2002 tarihine kadar hiç bi galatasaraylı eşimden dostumdan arkadaşımdan "biz de sizi 7 kişi ile 7-0 yenmiştik" diye bi cümle duymadım. Ta ki çok iyi hatırlıyorum 6 Kasım 2002 de Fenerbahçemizin 6-0 lık üstünlüğüyle tamamlanan Galatasaray maçından sonra spikerin "Tarihteki en farklı skor Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında kazandığı 7-0 lık maçtı." demesiyle artık millet bu hezimetin altından nasıl kalkarız düşüncesi ile konuşmaya başladığı bir olaydır.

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

quote:

100 yıl onceki konuyu biz açmadık Siz 2002 6 kasımında 6-0 kaybetmeyi hazmedemediğiniz için bunu söylediniz.100 YIL önceki konuyu siz başlattınız şimdi sonuçlarına katlanamıyorsunuz ve konuşuyorsunuz.Yazık

7-0 olayını 2002'den önce de söylüyorduk.

Valla Biz daha önce duymamıştık,ta ki 6 kasıma kadar..

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben şu 7-0'lık maçtan tek bir görüntü görsem gs'li olcam ama yok.ne zaman 6-0 yendik o zaman bu 7-0 muhabbeti çıktı.

quote:

evet ben boş konuşuyorum.ama sizde olmayan maçı 6-0'dan sonra ortaya çıkarıyosunuz.

quote:

arkadaslar ben yenıyımburda bız yanı fb hıc bızaman gs farklı yenılmedık bız6/0 yendık sonra bazıları gs fb yı7/0 yenmıs dıyo rıca ederım fb lılır ınanmayalım

Tarih: 6 Kasım 2002

Maç Daha Oynanmamış, Maç Skoru 07/11/2002 tarihli gazetesinde yayınlanacak !!!

Akşam Saat 20:00'de Kadıköyde Fenerbahçe-Galatasasray Derbisi oynanacak. Galatasaray 10 Puan önde.

Gelelim asıl konuya:

06/11/2002 Tarihli Sabah Gazetesinin son sayfası:

en üst solda tarih yazıyor:

göremeyenler için ''Çarşamba 6 Kasım 2002:

neyse, gelelim sayfanın biraz altına:

altta birkaç istatiskik ve ''Derbi Tarihinden Ilginç Notlar'' kısmı var:

ve aman allahım, 9. ve 10. Satırda neler yazıyor !?!?!

Okuyamadınızmı ?

Ne Yazıyor ? ''En farklı galibiyeti 12 Şubat 1911'de 7-0'lık skorla Galatasaray Kazandı

hatırlatıyorum, maç daha oynanmadı...

• BUYRUN

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

quote:

+1907 arkadaşım. Ben 6 Kasım 2002 tarihine kadar hiç bi galatasaraylı eşimden dostumdan arkadaşımdan "biz de sizi 7 kişi ile 7-0 yenmiştik" diye bi cümle duymadım. Ta ki çok iyi hatırlıyorum 6 Kasım 2002 de Fenerbahçemizin 6-0 lık üstünlüğüyle tamamlanan Galatasaray maçından sonra spikerin "Tarihteki en farklı skor Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında kazandığı 7-0 lık maçtı." demesiyle artık millet bu hezimetin altından nasıl kalkarız düşüncesi ile konuşmaya başladığı bir olaydır.

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

quote:

quote:

7-0 olayını 2002'den önce de söylüyorduk.

Valla Biz daha önce duymamıştık,ta ki 6 kasıma kadar..

quote:

ben şu 7-0'lık maçtan tek bir görüntü görsem gs'li olcam ama yok.ne zaman 6-0 yendik o zaman bu 7-0 muhabbeti çıktı.

quote:

evet ben boş konuşuyorum.ama sizde olmayan maçı 6-0'dan sonra ortaya çıkarıyosunuz.

quote:

Tarih: 6 Kasım 2002

Maç Daha Oynanmamış, Maç Skoru 07/11/2002 tarihli gazetesinde yayınlanacak !!!

Akşam Saat 20:00'de Kadıköyde Fenerbahçe-Galatasasray Derbisi oynanacak. Galatasaray 10 Puan önde.

Gelelim asıl konuya:

06/11/2002 Tarihli Sabah Gazetesinin son sayfası:

en üst solda tarih yazıyor:

göremeyenler için ''Çarşamba 6 Kasım 2002:

neyse, gelelim sayfanın biraz altına:

altta birkaç istatiskik ve ''Derbi Tarihinden Ilginç Notlar'' kısmı var:

ve aman allahım, 9. ve 10. Satırda neler yazıyor !?!?!

Okuyamadınızmı ?

Ne Yazıyor ? ''En farklı galibiyeti 12 Şubat 1911'de 7-0'lık skorla Galatasaray Kazandı

hatırlatıyorum, maç daha oynanmadı...

ve bu resimler de yavkar@fb ye kapak oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.