Şimdi Ara

Asıl tarih 6-0 değil arkadaşlar (4-3 lük macın golleri lazım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben yenıyımburda bız yanı fb hıc bızaman gs farklı yenılmedık bız6/0 yendık sonra bazıları gs fb yı7/0 yenmıs dıyo rıca ederım fb lılır ınanmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gidiyor

arkadaslar ben yenıyımburda bız yanı fb hıc bızaman gs farklı yenılmedık bız6/0 yendık sonra bazıları gs fb yı7/0 yenmıs dıyo rıca ederım fb lılır ınanmayalım

şuraya girin fbliler.yabancı bi site bakın sonuçlara

http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebornn -- 12 Ağustos 2006; 19:13:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebornn

quote:

Orjinalden alıntı: gidiyor

arkadaslar ben yenıyımburda bız yanı fb hıc bızaman gs farklı yenılmedık bız6/0 yendık sonra bazıları gs fb yı7/0 yenmıs dıyo rıca ederım fb lılır ınanmayalım

şuraya girin fbliler.yabancı bi site bakın sonuçlara

http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42

biz görüntü is teri z biz maçımızı türkiye süperliginde 200.... b yıllarında aldık

• taktı bunlar görüntüye.inanmak istemiyosanız inanmayın yaw alla alla.
  • ya bırakın şunları arkadaşlar 7-0'a inanmayan bilime ve on un bir dalı olan tarihe inanmıyo demektir
    biz aslında malazgirttede savaşmadık Romen Diyojen Anadoluyu hediye etti bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

ya bırakın şunları arkadaşlar 7-0'a inanmayan bilime ve on un bir dalı olan tarihe inanmıyo demektir

evet hatta romen diyojen kendi isteğiyle esir oldu dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

quote:

ya bırakın şunları arkadaşlar 7-0'a inanmayan bilime ve on un bir dalı olan tarihe inanmıyo demektir

evet hatta romen diyojen kendi isteğiyle esir oldu dimi

iğrenç

• abI o macI qercekten IzLemedIm ama cd'den IzLedIm o aykut kocamanIn qoLunu hayatta unutmam !!!!
  • Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali
    Real Madrid Vs Galatasaray
    ilk yarı onlar 2-0 öndedir
    daha sonra sahneye jardel çıktığında herşey bambaşka olacaktır nitekimde oldu
    3-2 ye çevirmiştik
  • 12 February 1911
    Galatasaray - Fenerbahce
    Galatasaray
    Istanbul Ligi
    7 - 0
    -----------------------
    06 November 2002
    Fenerbahce - Galatasaray
    Fenerbahce
    Süperlig
    6 - 0
    --------------------------
    Arada cok fark yokmu
    1911 2002 ?
    6-0 size cok aci gelmiş belli
    ------------------------------------------
    Match Statistics
    354
    Matches
    132
    Fenerbahce
    108
    Draws
    114
    Galatasaray

Kalite farkı
    ------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |N|iCoLa|S| -- 13 Ağustos 2006; 17:21:38 >

• 7 - 0 in bi özet videosu var mI merak ettIm ya o zamanLar top forma .. diye bi$e var mIydI

he bu arada biLmeyen vardIr dIye soyLuorum fb'nin futboLcuLarInIn bazILarI o mactan once $ehit oLmu$LardI..

ve Gs takImI da kuruLu$ kökenI fransIzdIr..

" FransIzda oLsan , yunanda oLsan senin sorunun kökünde "miydi neydi böyLe bi pankart açmI$LardI...
  • ben merak ediyorum 6-0 maç olmasaydı fenerliler ne konuşacak.

yok gerçekten söyleyecek tek bi cümle yok başka. fener tarihine falan bakıyorum. bir fenerlinin, gsliye söyleyecek başka hiç bi başarısı yok.
  • üstüne bir de

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben şu 7-0'lık maçtan tek bir görüntü görsem gs'li olcam ama yok.ne zaman 6-0 yendik o zaman bu 7-0 muhabbeti çıktı.

istanbulun fethinin resimleri varmı sende

• quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

ben merak ediyorum 6-0 maç olmasaydı fenerliler ne konuşacak.

yok gerçekten söyleyecek tek bi cümle yok başka. fener tarihine falan bakıyorum. bir fenerlinin, gsliye söyleyecek başka hiç bi başarısı yok.

gerçekten doğru.6-0 yenilmesek ortada öten kanarya olmayacak.başka bi şey yok.belki manchester dan 6 yedik die övünürlerdi.belkide milandan 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebornn

quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

ben merak ediyorum 6-0 maç olmasaydı fenerliler ne konuşacak.

gerçekten doğru.6-0 yenilmesek ortada öten kanarya olmayacak.başka bi şey yok.belki manchester dan 6 yedik die övünürlerdi.belkide milandan 4

ya aslında o zamanda zevki kalmayacakmış pek. böyle her allahın haftası, 6-0 yendik diye başlık açıp, etrafta pır pır uçan kanaryaların nerede görecektik.

• quote:

biz alışmışız bunu yapmaya g.antep'i de böyle yenmiştik.

bu maçta Aziz başkanın nasıl el salladığını hatırlıyorum. aşağıya bakıpta..
  • quote:

Orjinalden alıntı: omenax

7 - 0 in bi özet videosu var mI merak ettIm ya o zamanLar top forma .. diye bi$e var mIydI

he bu arada biLmeyen vardIr dIye soyLuorum fb'nin futboLcuLarInIn bazILarI o mactan once $ehit oLmu$LardI..

ve Gs takImI da kuruLu$ kökenI fransIzdIr..

" FransIzda oLsan , yunanda oLsan senin sorunun kökünde "miydi neydi böyLe bi pankart açmI$LardI...

her pankarta inanma

• Burası Fener topiği mi galatasaray topiğimi anlaşılmıyor.Fenerliden çok Gsliler laf atmaya geliyor.Ama hep susuyorlar.Ve geçmişten bahsediyorlar 1911 de lig belki yeni başlamıştı.O zaman fenerli olan bi Atatürkümüz vardı belkide.Neyden bahsediyorsun Aydınspor galatasaraya 7 den fazla fark attı.Ama eskiden.Eskiler Mazilerdir.Biz 3-0 dan 4-3 e getirdiysek gururumuz sayesinde.Ama siz 6-0 dan 7-6 ya getiremezsiniz.Paradan atılır ama tarihten atılmaz derler bunun için.Ama 1911 de olmuş biişiyi kafanızzdan atın.Bunu size dedelerinizmi anlattı."Yavrucum 1911 de daha ilkel çagdayken biz 7-0 kazanmıştık ama şimdi 6-0 yeniliyoz " diye mi anlatıyorlar. ?.Şimdiki zamanımıza bakarsak geçen sezon siz ligi kazanmış olabilirsiniz ama nedense hep fenere yenildiniz :)Kupada bile sizi yendik konu böylece kapanır...Bazı GS liler şimdi konuşur ama benim umrumda değil ben bildiğim tarihi biliyorum İstanbul un fethi ile 1911 arasındaki farklar sayılmaz.İstanbul fet edilirken galatasaray diye bir yer varmıydı o bile meçhul

• sen stand up yapsana

quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

Burası Fener topiği mi galatasaray topiğimi anlaşılmıyor.Fenerliden çok Gsliler laf atmaya geliyor.Ama hep susuyorlar.Ve geçmişten bahsediyorlar 1911 de lig belki yeni başlamıştı.O zaman fenerli olan bi Atatürkümüz vardı belkide.Neyden bahsediyorsun Aydınspor galatasaraya 7 den fazla fark attı.Ama eskiden.Eskiler Mazilerdir.Biz 3-0 dan 4-3 e getirdiysek gururumuz sayesinde.Ama siz 6-0 dan 7-6 ya getiremezsiniz.Paradan atılır ama tarihten atılmaz derler bunun için.Ama 1911 de olmuş biişiyi kafanızzdan atın.Bunu size dedelerinizmi anlattı."Yavrucum 1911 de daha ilkel çagdayken biz 7-0 kazanmıştık ama şimdi 6-0 yeniliyoz " diye mi anlatıyorlar. ?.Şimdiki zamanımıza bakarsak geçen sezon siz ligi kazanmış olabilirsiniz ama nedense hep fenere yenildiniz :)Kupada bile sizi yendik konu böylece kapanır...Bazı GS liler şimdi konuşur ama benim umrumda değil ben bildiğim tarihi biliyorum İstanbul un fethi ile 1911 arasındaki farklar sayılmaz.İstanbul fet edilirken galatasaray diye bir yer varmıydı o bile meçhul

• quote:

evet ben boş konuşuyorum.ama sizde olmayan maçı 6-0'dan sonra ortaya çıkarıyosunuz.

7-0lık macı oncelerı hıc duymaman senin eksik olan futbol bilginden kaynaklanıyor. İnternette biraz araştırırsan bu maçla ilgili birçok bilgi bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevil1905 -- 14 Ağustos 2006; 15:01:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.