Şimdi Ara

aşık olmak cok kötü bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşık olmadan önce hayatım yine kötüydü ama bi türlü katlanıyordum alışmıştım hatta yalnızlığa ve hiçbir zaman sevilmeyeceğim gerçeğine stabil bir şekilde kitap film oyun dizi ile günlerimi geçiriyorum cok mutsuz da değildim mutlu da değildim standart biriydim

bi kıza aşık olmak gerçekten kötü bir sey yaklaşık 4-5 aydır geçmedi geçmiyor da azalmıyor da bu süreç içerisinde alkole tonlarca param gitti doğru düzgün yemek yiyemediğim günler oldu ağladığım geceler cok oldu başka dertlerimi unuttum resmen sürekli bir sey yaparken aklımda olması delirtti beni onu başkasıyla her el ele gördüğümde içimde inanılmaz nefret üzüntü ve acı hissettim dayanılmazdı benim icin

muhtemelen yine aynı şeyleri göreceğim ve kabullenemiyorum bana hic umut vermese böyle olmazdı belki ama verdi umut gecelerce konuştuğumuz oldu bana karşı bir seyler hissettiğini söylediği de oldu hoşlandığını söylemişti hep neyse uzatmıcam

onu yine biriyle görünce aynı seyler olacak tamamen unutmanın bir yolu yok sanırsam düşüncelerimi engelleyemiyorum neden böyle oldu başıma gelmesini hiç istemezdim şimdi berbst bi haldeyim bana acıdığını da biliyorum tamamen bu şehri terk etmek istiyorum ama üniversite var arada kaldım resmen

en kötüsü de sevdiği cocuk kronun biri onu defalarca öpmüştür muhtemelen yediremiyorum bunu sanırım kendime

bunu atlatırsam eğer hiçbir kıza asla böyle duygular beslemeyeceğim buna müsade de etmeyeceğim param olursa temiz ücretli görüşen kadınlarla takılırım en fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• O yüzden kızlara güvenme şafak vakti açan çok gül var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benzer durumdayım. peki ne yapıyorum? gym ve iş güç. bu duyguyu doğru yönlendiriyorum. duygusal burukluklarınızı doğru yönlendirebilirseniz hayatla olan savaşlarınızı çoğu gün kaybetmek yerine çoğu gün kazanabilirsiniz. öbür türlü duygularınızla yönetilip hayatta istediğiniz hiçbi şeyi yapamamış şekilde ölüp gideceksiniz. duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin önce kendinize en güzel yatırım. kolay değil ama oluyor

• Sağlıklı Olmayan bir adam, ne kızlara ilgi duyar , ne de herhangi bir kıza aşık olur, Demekki Sağlıklısınız Hocam. 

İlave not : Şimdi "Ne Alaka?" Diye cevap verenler olacak , Sağlıklı Olmayan bir adamın Tek Sevdalı olduğu şey ; "Ölüm" kavramıdır , Kızları ne yapsın ??  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş işler nasıl geçer bilmiyorum ama.

• Hacı seveceksin de bu devirde bizim gibi sevmiyeceksin. Pztsi 50 bin kredi çekicem kızla güzel vakit geçirmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lil suffer kullanıcısına yanıt
    ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her sey göründüğü gibi olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir sey olmayacak

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Marmaranın son 20yılı kaldı belkide15yılı felaket kapıda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.