Şimdi Ara

Aşık olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ağlamaya başlayınca. Yemek yerek boğazın düğümlenir, moralin altüst olur. Hayattaki tek hedefin odur artık ve hep aklındadır. Ne zaman görsen elin ayağın "kesilir" ona sarılıp ağlamak istersin, içini dökmek. Anlayış beklersin ama nafile çünkü kızlar aşık olamaz ve seni asla anlayamazlar. Onlar sadece sevmeyi bilir, basit bir sevgi.

Erkekler kadınlardan çok daha değerlidirler.

• Ağlamaya başlayınca. Yemek yerek boğazın düğümlenir, moralin altüst olur. Hayattaki tek hedefin odur artık ve hep aklındadır. Ne zaman görsen elin ayağın "kesilir" ona sarılıp ağlamak istersin, içini dökmek. Anlayış beklersin ama nafile çünkü kızlar aşık olamaz ve seni asla anlayamazlar. Onlar sadece sevmeyi bilir, basit bir sevgi.

Erkekler kadınlardan çok daha değerlidirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 12 Ekim 2020; 11:56:39 >
  • Onu gördüğünde kalbin çıkacak gibi atıyorsa aşıksın

• Kıskançlık krizlerim tutuyosa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen aşık olmamışsın evlat. GERÇEK aşkta asla kıskançlık olmaz. Tecrübeye sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 12 Ekim 2020; 12:2:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt
    Eminmisin :)

• Evet, 11 yıl aşk acısı çektim. 9 yıl oldu unutalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 12 Ekim 2020; 12:5:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kaç yıl 11 yıl mı çıktınız

• Aşkla takıntı olmak karıştırılmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O an geldiğinde anlarsın merak etme.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Takıntıyla alaksı yok. Benim kadar sevmeden bilemezsin. Çok sevmen için çok duygusal biri olmalısınız. Eskiden ben öyleydim, artık sevmiyorum.

• Başıma 1 defa gelmiş olan şey.

• Osurmaktan utanirsin

Ben osuran sıradan bir insanim nasil Pakizenur gibi bir kiz beni sevebilir dersin

• Hayır çıkmadık. 2 yıllık sınıf arkadaşımdı, teklif ettiğimde red yemiştim ve 11 yıl aşk acısı çektim. Çok oldu unutalı ama bazen yılda bir iki kez rüymada görürüm ve moralim altüst olur. Tabi etkisi kısa sürede geçiyor.

En kötü dönemlerim ilk üç yıldı, kabus gibiydi. Umarım hiç kimse aşık olmaz. Aşk bir hastalıktır, sevin ama asla aşık olmayın

• Kaybedince anlarsın en iyi. Bilmiyordum yanımdayken ne kadar çok sevdiğimi, hatta merak ediyordum ayrılsak ne kadar zaman unutamam diye, kolay gibi geliyordu bitmesi. Sorunlar vardı, ayrılınca çözülür sandım. Meğer tek sorun onu ileride kaybetme korkusuymuş, şimdi yüzleştim onla da ama hala bitmeyen bir umudum var. İnsan sevince vazgeçemiyormuş, hep o insanı bekliyormuş içten içe, aşık olduğumu da böyle anladım. Yıllar geçecek, belki o başka insanlarla olacak, hatta belki ben de sevmesem de alışacağım başka birine, sevdim sanıp avunacağım. Ama o içimdeki bitmeyen, onu bekleyen umut hep olacak. Bu halimi de kabullenemiyorum, böyle saçma bir hayat yaşamak istemiyorum. Gerçekten sevdiysen bir insanı, onla olmuyorsa da yalnız kalmak gerekiyor ömür boyu galiba. Çünkü başka biriyle olursam yaşadıklarımızın unutulabilecek kadar basit olduğunu kabullenmem gerekiyor ama öyle değildi. Onla yaşadığım hiçbir an başkasıyla tekrar yaşanıp basitleştirilecek kadar değersiz değildi.

• Yemek yeme alışkanlığım değişir

Kitap okuyamam, ders çalışmak zulüm gibi olur çünkü aklımda hep o vardır

Daha durgun birisi olurum

Hep bi' haber alma, onun hakkında her şeyi merak etme isteği oluşur

• Hatırladığım kadarıyla başıma 2 defa geldi.

• Arkadaşlar bilmeden, deneyimlemeden, konuşmayın. Aşık olmak herkese göre iş değil. Çok duygusal olmalısınız. Ben eskiden öyleydim. Eğer duygusal biriyseniz işiniz çok zor. Aşk sizi illa ki bir şekilde buluyo ve sımsıkı pençeliyor.

Bir kez aşık oldun mu yandın demek. Etkisi anca bir kaç yılda azalacaktır, belki bir ömür de sürebilir var öyleleri. Bu sadece duygusal erkekler için geçerli tabi.

Not: Yengeç burcuyum ve iyi ki kurtuldum.

• kimse anlatmıyor sen anlıyorsun

11 yıl mı ilginç bu kadar süre nasıl unutamadın ki daha elini bile tutmadan asık olmussun ilginç

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.