Şimdi Ara

Aşık olduğumuz insanın kişiliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dış görüntüye bakarak bi insanı yorumlamanın hatalı olduğunu çoğumuz doğru buluruz. Ki en azından ben öyle buluyorum.
    Öyleyse dış görüntüye bakarak bi insana Aşık olmak saçma değilmi. Yada o insana hakaret değilmi.
    Seni seviyorum, çünkü güzelsin.(bence hakarettir bu) Doğuştan gelen bir dış özelliğin, kişinin sevilmesi için bir sebep olması, sadece hayvani sebeplerden olabilir diye düşünüyorum.

Neyse böyle düşününce, karşı tarafın kişiliğinin benim için önemli olduğuna karar veriyorum. Fakat gelin görün ki, genelde süper anlaştığım karşı cinsle herşey bi anda kanka moduna dönüşüyor. Karşı tarafı tam olarak anlamadanda, duygu belirtisi göstermenin hakaret olduğunu düşündüğüm için, anlayana kadar kanka olmuş oluyoruz.

Peki siz genelde anlaşabildiğiniz bi insanmı arıyorsunuz. Süper uyumlu olmak mıdır kıstasınız.
    Ya da tipine bak hemen davran, tarzında mı hareket edersiniz.

• doğru diyorsun kişiliğini beğenmediği kişiye aşık olmaz insan ama aşkla seks benzer olduğundan güzel kişiyi beğeniyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 15 Aralık 2011; 12:34:15 >
  • Bunun püf noktası beğendiğin insanla fazla yüz göz olmadan kankalık değilde sevgili gibi yaklaşmak.Tamam tabi ki konuşacaksın tabi ki tanımak için beraber vakit geçireceksin ama fazla değil.Sen kızı çözene kadar kız seni erkek değilde alelade bir kanka moduna sokar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bunun püf noktası beğendiğin insanla fazla yüz göz olmadan kankalık değilde sevgili gibi yaklaşmak.Tamam tabi ki konuşacaksın tabi ki tanımak için beraber vakit geçireceksin ama fazla değil.Sen kızı çözene kadar kız seni erkek değilde alelade bir kanka moduna sokar.

yada sen onu kanka yaparsın farketmez dengeyi koruyacaksın her zaman yoksa işin zor kankası olamayacağını da biraz hissettirmen gerekiyor tabi sonrası kolay zaten
  • Bir kızla tanıştığında eğer seni kanka moduna sokmasını istemiyorsan herzaman sınırı koymak zorundasın. Bu nasıl olur dersen mesela sürekli aramicaksın yada mesaj atmicaksın yada buluştugunuzda biraz mesafeli davranmaya,konuşmaya dikkat ediceksin. Bide kızın her istediğine tamam diyen her istediğini yapan biri olmicaksın biraz gizemli olcaksınki kız seni merak edicek diğerlerinden farkını bulmaya çalışıcak felan.
  • Ruh ikizi olayı. Tam senin gibi birini buldun muydu, bir de güzel oldumu tamam işte.

Güzel de olması gerekiyor tabiki. Öyle abartı olmasada olur ortalama güzellik dediğim özelliklere sahipse yeterli. Ama sıfatına bakılmayacak kadar çirkin olursa kimse kusra bakmasın öyle bir dünya olmaz.
  • Sanmıyorum bu denli ince düşünüp perdenin arkasını görecek zihniyet.

Bir kere toplumsal yargılar ve eşitlikler vardır. Siz her ne kadar etkilenmiyoruz deseniz de, ekranlarda, internette, tabelalarda belli kalıba sokulan tipler, persfektifler, yüzler empoze edildiğini göreceksiniz. Ve bilinçaltınız bunu emecek. Ne zaman kriter devreye girecek ve bilinçaltınız da size hükmetmeye başlayacak. Bir tarafınız hoşnutken diğer tarafınız eksikler olduğunun ceremesini çekecek. Neden sorular kafanızda dolaşacak ve malum kişiyi sürekli kafanızda kalıba uydurmaya çalıştıracaksınız hiçbir zaman onu o olduğu için kabul etmeyeceksiniz. Bu dünyanın dayattığı empoze ettiği paket kızı arar alacak gözler. Bu tanıma uymayan kişiler yok denilecek kadar az hatta yok bile, kısmen bir yerden bir şekilde insan mutsuz olmaya başarabiliyor, mutlu olmakta ise zorlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşk dediğin şey tamamen hormonal zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ruh ikizi olayı. Tam senin gibi birini buldun muydu, bir de güzel oldumu tamam işte.

Güzel de olması gerekiyor tabiki. Öyle abartı olmasada olur ortalama güzellik dediğim özelliklere sahipse yeterli. Ama sıfatına bakılmayacak kadar çirkin olursa kimse kusra bakmasın öyle bir dünya olmaz.

Yani öyleyse, siz dünyanın en güzel insanı, ve sizin en iyi anlaşacağınız bir karşı cinsle evlenseniz. Ve onunla 5 yıl deliler gibi aşk yaşasanız. Yani kısaca en mükemmel insan sizin için.
    Bir gün yüzüne bakılmıyacak bi kaza yaşasa, o zaman siz onu terk mi ederdiniz.

Etmezdim dediğinizi duyar gibiyim, bundan sonrası etmezdim dediyseniz geçerli;
    Öyleyse bu insanla ilk anda yüzüne bakılmıycak haldeyken tanışsanız ne değişirdi.

• Doğanın kuralı bu, bazı şeyler güzel olmalı, o zaman hoş gözükür ve istek görür, tabi bu güzellik kavramı kişiden kişiye göre değişir
    Sadece insanda değil doğada, çevredede özellikleri mevcut, güzel bir evde oturmak güzel bir arabaya binmek ve en önemlisi güzel bir eşe sahip olmak kim istemez,kimse kötü bir varoş hanede oturmak istemez yada boyası dökülen bir arabaya binmek istemez yada bakımsız bir kişiyle evlenmek, ha sen istersin onu normal karşılarız dediğim gibi göreceli bir durum, benim görüş açımdan böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Ruh ikizi olayı. Tam senin gibi birini buldun muydu, bir de güzel oldumu tamam işte.

Yani öyleyse, siz dünyanın en güzel insanı, ve sizin en iyi anlaşacağınız bir karşı cinsle evlenseniz. Ve onunla 5 yıl deliler gibi aşk yaşasanız. Yani kısaca en mükemmel insan sizin için.

Öyleyse bu insanla ilk anda yüzüne bakılmıycak haldeyken tanışsanız ne değişirdi.

Etmezdim ama aldatırdım.

• iç güzellik çok önemli . ama ruhlar alemindede yaşamıyoruz
  • iyi güzel diyosunda o güzelliğin doğuştan geldiği gibi seninde güzele olan zaafın doğuştan geliyor anormal bişey yok yani
  • quote:

quote:

quote:

Etmezdim ama aldatırdım.

Bu da terk ettiğini gösteriyor zaten. Bir fark yok ki

• Duygusal gençler toplanmışlar gene aşk falan kalmadı bu devirde uyanın her şey çıkar için
  • Kıskandığını belli edemiyor musun kanka modu diyorsunuz hemen kıskandırmaya çalışma onun duygularından emin değilsen sen onu kıskan yeter mesela bir erkekten bahsettiğinde gülme soğuk davran konu değişse bile o gün pas verme hem psikolojik olarak kaçan kovalanır kendine aşık edersin Gerçekten mutlu olacağın ve ciddi düşüneceğin bir ilişki için yap bunu yoksa bu boyutla ilişkiye başlarsan gönül eğlendirmeye girmiyor sanki çünkü biraz daha ciddi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Etmezdim ama aldatırdım.

'Tanıştığınız an ne değişirdi?' sorusuna, hiç yüzüne bakmayacağım için asla tanışmazdım demek mi oluyor bu.
    Öyle ise eğer;
    Hayatınızın en önemli insanını hiç tanımadan yaşayacaktınız.

Yazılarımdan beni, dış görünüşe hiç önem vermeyen biri olarak algılamayın. O kadar seçiciyim ki, resmen beğenebileceğim kız bulamıyorum. Ve bu sadece dış görünüşe bakarak yaptığım bi durum.

'EE niye böyle yazıyosun o zaman' diyeceksiniz.

Sadece mantığım almıyor. Yani bunu saçma buluyorum, fakat engelleyemiyorumda.

quote:

sound_of_silence! Tarih 17 Aralık 2011; 13:38:49
    iyi güzel diyosunda o güzelliğin doğuştan geldiği gibi seninde güzele olan zaafın doğuştan geliyor anormal bişey yok yani

Bu durumda senin dediğine geliyor gibiyiz. Fakat bu da bahane hissi uyandırıyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: ycbztp

quote:

quote:

quote:

Etmezdim ama aldatırdım.

Bu da terk ettiğini gösteriyor zaten. Bir fark yok ki

Hayır, gayet hala yanında olurdum. Ama yani yamuk yumuk kadınla sevişmemi beklemeyin.

• quote:

quote:

quote:

Etmezdim ama aldatırdım.

Farklı olmaya çalışma.İnsan beyni istemsiz bağlanır.5 yıl sen bir köpekle takılsan bütün gün hergün yemeğini suyunu versen.Ve habire oynasan.Sıkıntın varken bile gelip yanına kuyruk sallaya sallaya zıplasa hoplasa bu köpek öldükten sonra yeni bir köpek alana kadar zaman geçer.Şuan da kesinlikle " Yoo ben direkt alırım yeni bi köpek bana ne ? " şeklinde nihilist ayaklarına yattıp bu tarz şeyler söylediğini düşünüyorum ama bence öyle değil.Hiç bir insan öyle değil.Sen senin için mükemmel olanı bul ve 5 yıl yaşa.İsterse kolu bacağı kopsun sonuçta anılarınız yaşıyor.

• NEFES
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.