< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 14 Aralık 2022; 9:13:6 > |
Aşık Olamıyorum-Sevemiyorum!!! (9 Yıl Sonra...)

-
-
aynen en fazla 1 hafta -
quote:
Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun
aynen en fazla 1 hafta
Çok soğudum bunlardan yahu,hiç mi aklı başında biri denk gelmez bana,yoksa geneli mi böyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER
quote:
Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun
aynen en fazla 1 hafta
Çok soğudum bunlardan yahu,hiç mi aklı başında biri denk gelmez bana,yoksa geneli mi böyle.
Kendini kız yerine koyarsan nasıl bir erkek istersin?Güçlü kuvvetli atılgan konuşgan her şeyi bilen vss. işte bu yüzden bulamıyoruz bizim penceremiz farklı hacı -
Valla bende ben herhalde hiç evlenemeyeceğim diye düşünmüyor değilim Evleneceksem de hayallerimden çok uzak olacak herhalde.
-
Zaten saf duygularınla aşık olma kardeş.Yani sadece güzelliğe aşık olma.Doğru yoldasın emin ol. -
9 yıl sonra...
Hala bulamadım
Sorun sanırım bende.
-
sağlam hort olmuş.
bu işler birazda şans işi, sana uygun biri yolda karşından gelir geçer ama tanışma imkanın yoktur, yapacak birşey yok...
-
EDİT:
Geçen ay itibari ile bir kız ile tanıştım. Aradığım her şeye sahip. Müthiş bir uyum içindeyiz.
AMA...
Kız Çin'li ve Hongkong'da yaşıyor.
2 gün sonra Türkiye'ye geliyor. 1 ay'ın sonunda ilk kez yüz yüze buluşacağız.
Bakalım neler olacak
-
Tebrikler hocam.. "Ama"sı olmaz sevginin. Sakın kızı Türkiye'ye yerleştireyim deme.. Hongkong çok gelişmiş bir yer. Sen git dondurmacı ol gerekirse
-
Öyle tabi, Benim gidebilme ihtimalim çok zor. (Uçak biletleri tek yön 30.000'den başlıyor) Bir şekilde gitmek en mantıklısı olur.
-
Teşekkürler, bayağı heyecanlı bir olay. Bakalım neler olacak.
-
Boş hayaller peşindesin. Kültür farklı, dil farklı. Telapati yöntemi ile mi anlaşacaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X