Şimdi Ara

Aşık Olamıyorum-Sevemiyorum!!! (9 Yıl Sonra...)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle saçma sapan bir sorunum var.Hiç bir kıza aşık olamıyorum.Hoşlanıyorum,bir şeyler hissediyorum.Ama buluşup O'nu tanıdıktan sonra,soğumaya başlıyorum.Yıllardır bu böyle.En fazla 1-2 haftalık ilişkim oldu.
    Gerek konuşmalarından,gerekse hal-hareketlerinden dolayı çok çabuk soğuyorum.
    Sanırım aradığımı bulamama gibi bir durumda var.
    Çok şey de istemiyorum,nerede nasıl konuşulacağını bilsin,ağır başlı olsun,söylediğim bir şeyi açıklamak zorunda bıraktırmayan birini arıyorum.
    Ama yok,ya çok salak oluyorlar ya da orası burası kalkmış kişiler oluyorlar.
    Aklı başında bir kız yok mu lan şu koca İSTANBUL'da.

EDİT: 14.12.2022

Geçen ay itibari ile bir kız ile tanıştım. Aradığım her şeye sahip. Müthiş bir uyum içindeyiz.
    AMA...
    Kız Çin'li ve Hongkong'da yaşıyor.
    2 gün sonra Türkiye'ye geliyor. 1 ay'ın sonunda ilk kez yüz yüze buluşacağız.
    Bakalım neler olacak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 14 Aralık 2022; 9:13:6 >

• aynen en fazla 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun

aynen en fazla 1 hafta

Çok soğudum bunlardan yahu,hiç mi aklı başında biri denk gelmez bana,yoksa geneli mi böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun

aynen en fazla 1 hafta

Çok soğudum bunlardan yahu,hiç mi aklı başında biri denk gelmez bana,yoksa geneli mi böyle.

Kendini kız yerine koyarsan nasıl bir erkek istersin?Güçlü kuvvetli atılgan konuşgan her şeyi bilen vss. işte bu yüzden bulamıyoruz bizim penceremiz farklı hacı
  • Valla bende ben herhalde hiç evlenemeyeceğim diye düşünmüyor değilim Evleneceksem de hayallerimden çok uzak olacak herhalde.
  • Zaten saf duygularınla aşık olma kardeş.Yani sadece güzelliğe aşık olma.Doğru yoldasın emin ol.
  • 9 yıl sonra...

Hala bulamadım 

Sorun sanırım bende.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağlam hort olmuş.

bu işler birazda şans işi, sana uygun biri yolda karşından gelir geçer ama tanışma imkanın yoktur, yapacak birşey yok...

• Yekdusecar kullanıcısına yanıt

EDİT:

Geçen ay itibari ile bir kız ile tanıştım. Aradığım her şeye sahip. Müthiş bir uyum içindeyiz.

AMA...

Kız Çin'li ve Hongkong'da yaşıyor.

2 gün sonra Türkiye'ye geliyor. 1 ay'ın sonunda ilk kez yüz yüze buluşacağız.

Bakalım neler olacak  

• Tastarakay kullanıcısına yanıt

Tebrikler hocam.. "Ama"sı olmaz sevginin. Sakın kızı Türkiye'ye yerleştireyim deme.. Hongkong çok gelişmiş bir yer. Sen git dondurmacı ol gerekirse

• pekiii P kullanıcısına yanıt

Öyle tabi, Benim gidebilme ihtimalim çok zor. (Uçak biletleri tek yön 30.000'den başlıyor) Bir şekilde gitmek en mantıklısı olur.

• Yekdusecar kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bayağı heyecanlı bir olay. Bakalım neler olacak.

• Boş hayaller peşindesin. Kültür farklı, dil farklı. Telapati yöntemi ile mi anlaşacaksınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.