Şimdi Ara

Asik mi oluyorum yoksa hoslaniyor muyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi konu acmistim goren vardir belki bi kizla buluscaz diye. 5 6 seneden beri birbirimizi taniyoruz ama hic bi zaman samimi olmadik. Son 2 senedirde gorusemedik hic bugun sozlestik falan, olanlari anlatayim ben biraz kastim beyler yani hissettim onu kendimde, gunluk kiyafetimle gittim ama keske bi gomlek falan giyseydim cunku kiz saclarina kadar yapmisti. Uzun sureli goz temaslarinda kacirdim hep. 4 saate yakin oturduk surekli konustuk ayrilacakken de saat 22.40 falandi yollarimiz tam zit yerde ayriliyordu ancak ben onunla gittim sonra gerek yok ben giderim falan dedi tamam dedim optum ve ayrildim. Ancak surekli aklimda eger sadece arkadssi olarak goruyorsa bu kacinci olucak bilmiyorim ama yine 2 3 ay kendime gelemem. Arada bir yemde attim iste gruptan kizlar cagirmisti zaman yoktu gidemedim diye vsvs hmmm tarzi bi tepki verdi sizce olur mu beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dejavu yaşıyor gibiyim :D çok zor hocam önce akıl oyunları ile kontrol etmem lazım ne gözle baktığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Hocam kilo falan da vermis gercekten cok hostu bazen anlattiklarini dinlemeden sadece baktim. Boyle eger baska birini seviyorsa ne yaparim bilmiyorum.

• Yas kac ?

• 20 hocam

• imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Gulumsemesine kanma , gozlerine vs bak zaten sezersin.

Genel sorunumuz bize her gulumseyen kizin bizden hoslandigini sanmak.

• Bazen kisa sessizlik oluyordu o an goz goze geliyorduk ben rahatsiz olmasin diye kacirdim hep istemsiz yaptim bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ışık var hocam sendeki hoşlantı gibi duruyor ama duygular karşılıklı bana göre
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam bana pek oyle gelmiyor icim icimi yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Bilemiyorum hocam bana pek oyle gelmiyor icim icimi yiyor

İçinde patlayacağına .... nde patlasın boşver...
  • Gruptan kızlar çağırdı ne demek, olacağı varsa bile olmaz artık.

• Ben yıllar sonra niye bi araya geldiğinizi ve bu kadar yakın olduğunuzu anlayamadım birde grup olarak falan mı buluştunuz,niye buluştunuz?

Edit: buda mı csb la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 3 Ekim 2016; 6:58:16 >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Ayni yastayiz kizla ve benim bulundugum sehirdeki universiteyi kazandi mezun kaldi bi yil.

• Gruptan kizdan kastettigim kizi oda taniyor hocam tanimadigi birini yapmadim yani

• hocam sende neden evine bırakmadın yahu
  • terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yeltendim birakmak icin ama gerek yok tesekkurler dedi elimi kaldirdim opmek icin orda anladi zaten ayrildik sonra eve gidene kadar kendime etmedigim kufur kalmadi

• kızın aklında varsa oyle bisey vardır yoksa yoktur.degistiremezsin. düşünerek kendini yorma. söyle gitsin niyeti varsa redlemez zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

kızın aklında varsa oyle bisey vardır yoksa yoktur.degistiremezsin. düşünerek kendini yorma. söyle gitsin niyeti varsa redlemez zaten

Hocam bi 3 4 kez daha bulusup soylerim hem biraz daha samimi olurum hem bende rahatlarim

• Guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.