|
Ashen Türkçe Yama V.2.1 (4. sayfa)

-
-
Merhaba oyun bugün Steam'e çıkıyor yamayı güncelleyecek misiniz acaba? -
Çıksın bakalım yama direk çalışmazsa ya da yeni bir şey varsa güncellerim tabi ki.quote:
Orijinalden alıntı: EmRe-92
Merhaba oyun bugün Steam'e çıkıyor yamayı güncelleyecek misiniz acaba? -
Yama için teşekkürler hocam. Şu an bir sıkıntı yok. Ellerinize, emeğinize sağlık. -
Steam versiyonunda çalışıyor mu? Ben henüz deneyemedim.quote:
Orijinalden alıntı: Tristan23
Yama için teşekkürler hocam. Şu an bir sıkıntı yok. Ellerinize, emeğinize sağlık. -
Evet hocam ben steam versiyonunda oynadım ve bitirdim. -
Teşekkürler. -
Yama güncellendi. Oyuna henüz yeni bir içerik gelmedi. Bu güncelleme sadece bazı hata düzeltmeleri içindir.
-
Eline sağlık güzel oyun güzel çalışma.
-
Yama için teşekkür ederim, emeğinize sağlık:)
-
Yamayı indirip .rar'dan çıkarıyorum. Exe siliniyor hemen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: abaltaYamayı indirip .rar'dan çıkarıyorum. Exe siliniyor hemen.
Setup'ı visual studio ile yazdığım için bazı antivirüs programları tanimayip tehdit olarak algılıyor. Kapatıp öyle çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aynı şekilde yülkledim ama oyun hiç açılmadı steamdan aşmıştım yama yüklendi diyor ama açılmıyor 3 kez tekrar yüklüyorum başka nasıl yapa bilirim
-
Linki yenileyebilir misiniz ?
-
Son sürümün linki yenilenebilir mi? Böyle bir oyunun yaması kaybolmamalı.
-
ARKADAŞLAR DİKKAT SAKIN İNDİRMEYİN İÇERİSİNDE VİRÜS MEVCUT!!!!!!!!! SAKIN RARDAN ÇIKARMAYIN SAKIN WİNDOWS DEFENDERİ KAPATMAYIN!!!!!!!!! İÇERİSİNDE SOLUCAN VİRÜS BULUNMAKTA, BÜTÜN MAİL ŞİFRELERİNİZE VE BİLGİSAYARINIZDA BULUNAN UYGULAMALARA ERİŞİM SAĞLIYOR!!!!!!! SAKIN İNDİRMEYİN İNDİRTMEYİN!!!!!!!
-
Kardeş linkler ölmüş , en son eklediğin yamayı yenileme şansın varmı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X