Şimdi Ara

Ashe ve problemler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ashe ile attack yaparken şöyle kodu mu oturtacak cinsten saldıramıyorum. Defense desen yerlerde zaten 4-5 vuruşta gidiyorum hemen.Build olarak da recommended build kullanıyorum oyundaki ama pek bir işe yaramıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? (Build-champ değişikliklerine açığım )

daha sonra bf sword, phantom dancer, infinity edge, bloodthirster git. kalan itemları oyuna göre yaparsın. defansif veya 2. ie fena olmaz (black cleaver alabilirsin)

Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi

ashe sabır ister, slowu düzgün kullanıp earlyde kill almaya bak, olmazsa sakin sakin farmına devam et. q>e>w fulle (gold için yapıyorum bunu)

daha sonra bf sword, phantom dancer, infinity edge, bloodthirster git. kalan itemları oyuna göre yaparsın. defansif veya 2. ie fena olmaz (black cleaver alabilirsin)

Aynen, earlyde işi bitirip feedlenmen lazım.
  • teşekkürler arkadaşlar. Ama bir sıkıntı daha var. Ashe kullanırken 1e1'lerde öldürme oranım (feederlar hariç) %30 falan. Çoğunlukla ölüyorum. Tam ayağıma geliyor adam skillerle işi bitecek. Bir bakıyorum MP kalmamış. Normal MP de düşük değil yani 1500 falan. Neden bu kadar çabuk bitiyor?

Orijinalden alıntı: wictoRy

teşekkürler arkadaşlar. Ama bir sıkıntı daha var. Ashe kullanırken 1e1'lerde öldürme oranım (feederlar hariç) %30 falan. Çoğunlukla ölüyorum. Tam ayağıma geliyor adam skillerle işi bitecek. Bir bakıyorum MP kalmamış. Normal MP de düşük değil yani 1500 falan. Neden bu kadar çabuk bitiyor?

frost shotı farm yaparken kapa.

edit: ayrıca manamunede çıkabilirsin aşırı mana sorunun varsa. 50-60 ad veriyor az değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayin itadakimasu -- 19 Temmuz 2012; 19:52:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fie -- 19 Temmuz 2012; 19:53:08 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

teşekkürler arkadaşlar. Ama bir sıkıntı daha var. Ashe kullanırken 1e1'lerde öldürme oranım (feederlar hariç) %30 falan. Çoğunlukla ölüyorum. Tam ayağıma geliyor adam skillerle işi bitecek. Bir bakıyorum MP kalmamış. Normal MP de düşük değil yani 1500 falan. Neden bu kadar çabuk bitiyor?

Eğer başka bir sebepten değilse Q skillinden kaynaklanıyordur . Q skilli toggle'dır açıp kapatabilirsin . Fakat minionlara saldırırken kapatmazsan çok mana yer . Karşı takımdaki birine saldırırkan açarsan mana o kadar çabuk bitmez .
  • 2 tane ie alırsan muhtemelen ibretlik bir penta atabilirsin.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.