wictoRy
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:26:42)
Ashe ile attack yaparken şöyle kodu mu oturtacak cinsten saldıramıyorum. Defense desen yerlerde zaten 4-5 vuruşta gidiyorum hemen.Build olarak da recommended build kullanıyorum oyundaki ama pek bir işe yaramıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? (Build-champ değişikliklerine açığım
)
sayin itadakimasu
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:35:58)
ashe sabır ister, slowu düzgün kullanıp earlyde kill almaya bak, olmazsa sakin sakin farmına devam et. q>e>w fulle (gold için yapıyorum bunu)
daha sonra bf sword, phantom dancer, infinity edge, bloodthirster git. kalan itemları oyuna göre yaparsın. defansif veya 2. ie fena olmaz
(black cleaver alabilirsin)
Guest-0F906924D
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:42:10)
quote:
Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi ashe sabır ister, slowu düzgün kullanıp earlyde kill almaya bak, olmazsa sakin sakin farmına devam et. q>e>w fulle (gold için yapıyorum bunu) daha sonra bf sword, phantom dancer, infinity edge, bloodthirster git. kalan itemları oyuna göre yaparsın. defansif veya 2. ie fena olmaz (black cleaver alabilirsin) |
Aynen, earlyde işi bitirip feedlenmen lazım.
papy0n
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:47:17)
solomid.net/guides
wictoRy
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:49:12)
teşekkürler arkadaşlar. Ama bir sıkıntı daha var. Ashe kullanırken 1e1'lerde öldürme oranım (feederlar hariç) %30 falan. Çoğunlukla ölüyorum. Tam ayağıma geliyor adam skillerle işi bitecek. Bir bakıyorum MP kalmamış. Normal MP de düşük değil yani 1500 falan. Neden bu kadar çabuk bitiyor?
sayin itadakimasu
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:51:14)
quote:
Orijinalden alıntı: wictoRy teşekkürler arkadaşlar. Ama bir sıkıntı daha var. Ashe kullanırken 1e1'lerde öldürme oranım (feederlar hariç) %30 falan. Çoğunlukla ölüyorum. Tam ayağıma geliyor adam skillerle işi bitecek. Bir bakıyorum MP kalmamış. Normal MP de düşük değil yani 1500 falan. Neden bu kadar çabuk bitiyor? |
frost shotı farm yaparken kapa.
edit: ayrıca manamunede çıkabilirsin aşırı mana sorunun varsa. 50-60 ad veriyor az değil yani.
fie
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:52:08)
blood phantom (2)infinity banshe alırsan dayanıklı olursun
Charnux
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 19:54:25)
quote:
Orijinalden alıntı: wictoRy teşekkürler arkadaşlar. Ama bir sıkıntı daha var. Ashe kullanırken 1e1'lerde öldürme oranım (feederlar hariç) %30 falan. Çoğunlukla ölüyorum. Tam ayağıma geliyor adam skillerle işi bitecek. Bir bakıyorum MP kalmamış. Normal MP de düşük değil yani 1500 falan. Neden bu kadar çabuk bitiyor? |
Eğer başka bir sebepten değilse Q skillinden kaynaklanıyordur . Q skilli toggle'dır açıp kapatabilirsin . Fakat minionlara saldırırken kapatmazsan çok mana yer . Karşı takımdaki birine saldırırkan açarsan mana o kadar çabuk bitmez .
wictoRy
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 20:06:50)
Çok teşekkürler ya. Yeni farkettim öyle olduğunu. Ben buff diye basıyorum Q'ya farmdayken falan hep açık
Endless Fight
=> Ashe ve problemler..
(19.07.2012 20:56:35)
2 tane ie alırsan muhtemelen ibretlik bir penta atabilirsin.