Şimdi Ara

Ashe Sağlam Build Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler asheye uygun bir build önerisi olan varmı ben ilk vampiri,statik,ebedi,hayalet son item olarakta warmog cıkıyorum yanlısmı sizce siz ne düsünüyorsunuz varsa sağlam buildi olan yazabilir

• Warmog

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma göre değişiyor ama nomrla olarak bence Statik/as bot/bt/ie/lw/ga
  • WARMOG op...

WARMOG yerine GA çıkmalısın
  • rezalet plasik 8 build

as bot bt pd ie lw ga
  • İlk levellerde yani earlyde statik alabilirsen lanede muthis bir baski kuruyorsun. Statik arti pasifin earlyde muazzam damage atiyor. Sonra İnfinity yani ebedi kilic alman gerek. Sonra atak hizi ve kritik istiyorsan phantom dancer . hayalet dansciydi sanirim. Cok armor zirh varsa karsida last whisper yani son fisilt almalisin. Sonrasi ben ne lazimsa onu aliyorum. Tank eritmem gerekiyirsa mahvolmus , botrk . Veya kana susamis . Son item olarakta latede suikastcilar icin cok squisy oluyorsun rahatla oldure biliyorlar bunun icinde guardian angel hayalet melek sanirim alip ultini o suikastcilar uzerinde kullanabilirsin.

• m.pen bot(kırmızı yükseltme)-lichbane-rabadon-nashorstooth-zhonya-dfg

edit: mana yetmiyorsa ya da çok kırılgansan son 2 itemi serap+roa yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bako39 -- 29 Eylül 2013; 11:32:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ashe yi ne olarak kullaniyosn sen ?

• vampiri nedir yav

Kanasusamış
    Savaş Çizmesi
    Hayalet Dansçı
    Ebedi Kılıç
    Son Fısıltı
    Goruyucu Melek

türkçe yazdım TR'de olduğun için umarım doğru yazmışımdır
  • Support kas
  • 4 tane atmanın mızrağı ebedi statik

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/100-crit-with-lifesteal-xd-122219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 29 Eylül 2013; 12:01:59 >
  • Tavsiyem rünlerinde 2 adet can çalma rünü olsun yoksa bu buildle earlyde araya bi vampiric sıkıştır.
    Ebedi-static shivv-karşı hemen zırh kasmışsa son fısıltı yoksa kanasusamış - ne aldıysanız diğeri - koruyucu melek- as bot
  • Ebedi Kılıç/Hayalet Dansçı/ ( ikisinin arasına bir Savaş Çizmesi sıkıştır) /Kanasusamış/Ebedi Kılıç/Ebedi Kılıç affetmezsin :)
  • bot ie pd bt lw ga
  • ebedi kılıc - statikk hancer - bot - kanasusamış - son fısıltı - koruyucu
  • ie-pd-statik-bt-lw-gg-wp
  • Sağlam derken kale gibi yıkılmamsını istiyorsan Bot-Randuin-Warmog-Banshee-Atma-Solari deneyebilirsin

• 6 tane ebedi kılıç çek tek atarsın
  • İlk statik ve son warmog alma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.