Şimdi Ara

Ashe Kostüm Tavsiyesi (Rp ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri ashe nin kostümlerini rp leri ile koyup alsydı hangisini alırdı yazabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ashe hiç oynamadığım bir hero olmasına rağmen, çok beğendiğimden geçen woad ashe aldım. Türkiyede Yabanotumu ney. 520 rp hem de o kadar güzel skin ucuza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ashe hiç oynamadığım bir hero olmasına rağmen, çok beğendiğimden geçen woad ashe aldım. Türkiyede Yabanotumu ney. 520 rp hem de o kadar güzel skin ucuza.

aklımda bulunacak teşekkürler

• Queen al, diğer 975'lik olanı bedava veriyorlarmış tr'de zaten. ( KOD )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

ben genelde ip ile alıyorum kostümü ondan bişey diyemiyecem

kostümü ip ile alıyorsun helal sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyncMC -- 29 Mayıs 2013; 23:25:21 >
  • Talon gibi Ashe nin de yeri benim için apayridir.Talon ilk oynadığım gün belesti(2.5-3 ay önce)
    Ashe ise benim "gerçekten" oynadığım ilk hero dur.Sadece ADC oynayisimin tek sebebidir Ashe abla.Bu yüzden de ilk skinimi ona almıştım(Yabanotu).Aslında Freljord'lu da güzel.Ama bence önemli olan senin için hangisinin daha güzel olduğu.Sonuçta parayı verecek olan sensin

• Bence en iyisi frelijord zaten queenin skill gorunumuyle ayni normal ashe e gore skiller daha beyaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben queen alacağım

• http://forum.donanimhaber.com/m_71232941/tm.htm

Bu yüzden Ashe skini almam, oynamam. Boykot!
  • Queen Ashe Gerçekten güzel bi skin hele ki quest i yapıp kafana tacı aldığında daha bir şekil oluyor=)
  • Sorduğun soru saçma. Asheyi alimmi diye sorsan neyse de skin işi tamamen zevk meselesi. Burda herkes sana kendi beğendiğini söyleyecek. Gir bak işte hangisini daha çok seversen onu al.
  • Sherwood cok hosuma gidiyor.

• Ametist ashe skilleri farklı olan tek skini diye biliyorum bence onu al kod bulursan daha karlı tabii
  • ametist ve kralice güzel. Bir de bi tane kostümü vardi mordenin ruhu calinmis ashesi sandim ben öyle sanarken o beni kesti o da güzel bilen varsa yazsin. Ayrica fantezi corapli bisey de var o neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Sorduğun soru saçma. Asheyi alimmi diye sorsan neyse de skin işi tamamen zevk meselesi. Burda herkes sana kendi beğendiğini söyleyecek. Gir bak işte hangisini daha çok seversen onu al.

+1
  • Woad Ashe bence.
  • frejlord bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.