Şimdi Ara

Asfasdasdadasdadasd Beyler Ölüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan herif çift kişilikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Tövbeler olsun yarabbi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın iki tane hesabı var büyük ihtimal biri fake fake ile girdiğini unutup kendi mesajını alıntıladı. Bu forumdada olmustu böyle bir şey sanırım
  • Adam hangi hesaptan yazdığını unutmuş. Yazık la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

bayağı bir konu. gs li arkadaş sınırlı anlayışıyla kendini alıntılayan birini ifşa etmek maksatlı (kendince dalga geçiyor, aşağılıyor) konu açmış da, kendini rahatlatıyor. o üyeliğin ne olduğu hakkında mercimek kadar fikri de yoktur.

ucuz artizlikler bunlar. ama ben torino lunun resimlerini koysam şikayet ederler bebeler gibi

Sorunlumusun la?Mesaj 2009 da atilmis.

• Onun en büyük örneği 6-7 yıl önce bu forumdaydı, ünlenmişti hatta.
    Yanlış hatırlamıyorsam bir adam teknik bir soru sormuş, 3-5 gün sonra da kendi sorusuna "bende de aynı problem oluyordu, şöyle bir çözüm buldum..." tipinde cevap vermişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

quote:

bayağı bir konu. gs li arkadaş sınırlı anlayışıyla kendini alıntılayan birini ifşa etmek maksatlı (kendince dalga geçiyor, aşağılıyor) konu açmış da, kendini rahatlatıyor. o üyeliğin ne olduğu hakkında mercimek kadar fikri de yoktur.

ucuz artizlikler bunlar. ama ben torino lunun resimlerini koysam şikayet ederler bebeler gibi

Üslubunu sana yavaş yavaş yediririm. Haddini aşma!

Şimdi yaylan!

İlk argoyu siz kullandınız efenim.Sınırlı anlayış demiştiniz hatırlayalım isterseniz.Ay çok ayıp ama

Birader ilk lafı at sonra bir şey deyince atarlan.Olmaz böyle

• Aynı olay burada Galatasaray forumunda da olmuştu.South Korea nickli arkadaş bir konu açmıştı,millet konu üzerinde tartışmaya başlamışken adam kendi konusuna'' yav açmayın şöyle saçma sapan konular'' tarzı bişey söylemişti.Belki elinde SS olan biri vardır,ya da hatırlayan biri falan vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Aynı olay burada Galatasaray forumunda da olmuştu.South Korea nickli arkadaş bir konu açmıştı,millet konu üzerinde tartışmaya başlamışken adam kendi konusuna'' yav açmayın şöyle saçma sapan konular'' tarzı bişey söylemişti.Belki elinde SS olan biri vardır,ya da hatırlayan biri falan vardır.

Birde ss olsa heralde ölürüm gülmekten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üslubunu sana yavaş yavaş yediririm. Haddini aşma!

Şimdi yaylan!

İlk argoyu siz kullandınız efenim.Sınırlı anlayış demiştiniz hatırlayalım isterseniz.Ay çok ayıp ama

Birader ilk lafı at sonra bir şey deyince atarlan.Olmaz böyle

sikayet et e bastim ama gec kalmisim kendisi obur hesabindan kendini sikayet etmis. Gerek yok diiii.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.