Şimdi Ara

ASETAT KAĞIDINA ÇIKTI ALMAK İÇİN YAZICI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASETAT KAĞIDINA LOGO ÇIKTISI ALMAM LAZIM. ALACAĞIM ÇIKTI SİYAH OLACAK. BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ UYGUN FİYATLI BİR LAZER YAZICI MODELİ VAR MI? ELİMDE SAMSUNG ML-1640 VARDI. ÇOK BERBAT BİR ÇIKTI ALDI. SİLİK SİLİKTİ HEP. BANA AŞAĞIDAKİ VİDEO GİBİ KOYU TONLAR ÇIKARTABİLECEK BİR YAZICI LAZIM. YARDIMCI OLABİLECEK VARSA SEVİNİRİM.

https://www.youtube.com/watch?v=8HxD5d4uAxM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asetat Kağıdına Çıktı Almak İçin Yazıcı Önerileri

Asetat kağıdına çıktı almak söz konusu olduğunda özel yazıcılara ihtiyaç duyulur. Bu yazıcılar, asetatın hassas yapısına zarar vermeden net ve dayanıklı baskılar oluşturmak üzere tasarlanmıştır.

Asetata Baskı Yapan Yazıcılar

Aşağıda asetata baskı yapan yazıcılar için bazı öneriler yer almaktadır:

• Epson Stylus Photo 1400: Fotoğraf kalitesinde asetat baskıları için ideal olan mürekkep püskürtmeli yazıcı.
    • Canon Pixma TS9521C: Hem asetat hem de normal kağıda baskı yapabilen çok amaçlı mürekkep püskürtmeli yazıcı.
    • HP OfficeJet Pro 8035e: Renkli ve siyah beyaz asetat baskıları için uygun, hızlı ve verimli yazıcı.

Asetat Kağıdına Çıktı Almak

Asetat kağıdına çıktı almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Asetat yazıcını asetat kağıdıyla yükle.
    • Yazdırmak istediğin belgeyi bilgisayarına yükle.
    • Yazdırma ayarlarını asetat için optimize et.
    • "Yazdır" düğmesine tıkla.

Asetat Kağıdına Fotokopi Çekilir Mi?

Hayır, normal fotokopi makineleri asetat kağıdına fotokopi çekemezler. Asetat baskıları için özel asetat yazıcıları kullanılmalıdır.

Asetat Kağıdına Baskı

Asetat kağıdına baskı yapmak, sunumlarda, projeksiyonlarda ve diğer görsel uygulamalarda kullanılır. Asetat baskılar dayanıklıdır ve kolay temizlenebilir.

Asetat Kağıdı Lazer Yazıcı

Lazer yazıcılar asetat kağıdına baskı yapmaya uygun değildir. Asetat baskıları için mürekkep püskürtmeli yazıcılar tercih edilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Asetat kagidina baski almak normal lazer yazici ile yapilamaz diye tahmin efiyorum. Sebebi ise asetet plastik bir sey. Laxer yazicilarda firin unitesi vardir. Orada asetat kagidi bozulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    aslında ben samsung ml 1640 ile çıktı aldığımda kağıtta bir sıkıntı olmuyor; ama biraz silik çıkıyor. sıkıntı burada işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: valala6

aslında ben samsung ml 1640 ile çıktı aldığımda kağıtta bir sıkıntı olmuyor; ama biraz silik çıkıyor. sıkıntı burada işte :)

Bu konuda bilgim yok acikcasi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.