Şimdi Ara

ASEL YAYINLARI BİYOLOJI HAKKINDA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitap nasil...özet şeklinde mi yoksa yeterli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana kesinlikle öneririm o kitabı ben sene içinde 2-3 kere baştan sona bitirdim.Adamlar konuların tam işe yarayan kısımlarını almış ama tabi sadece oradan çalışma derim biyolojide her konu anlatım bir olmuyor.Yani kesinlikle bitir.Benim lys mf3 10721 mf4 9600.

• Kesinlikle alman gereken bir kitap. Ben sene başında duymuştum fakat bulamamıştım. Sonra ygs'ye 40 gün kala bir arkadaşta gördüm ve ben de aldım. Ygs ve lys açısından gayet yeterli bir kitap. Çok sık konu tekrarı çok rahat yapabilirsin bu kitapla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaplan90

Sana kesinlikle öneririm o kitabı ben sene içinde 2-3 kere baştan sona bitirdim.Adamlar konuların tam işe yarayan kısımlarını almış ama tabi sadece oradan çalışma derim biyolojide her konu anlatım bir olmuyor.Yani kesinlikle bitir.Benim lys mf3 10721 mf4 9600.

Peki yaninda onerebileceğin başka kaynak var mı..mf-4 alanı istiyorum ben..biyolojimde cok kötü açıkçası...

• Bence de al güzel bir kitap. Önemli şeyler var. Ama çok ayrıntılı değil. Yüzeysel sayılır. Bazı hatalar da var. Sinir de falan yanlış hatırlamıyosam

• quote:

Orijinalden alıntı: Monha

Bence de al güzel bir kitap. Önemli şeyler var. Ama çok ayrıntılı değil. Yüzeysel sayılır. Bazı hatalar da var. Sinir de falan yanlış hatırlamıyosam

peki sizce tek başina belli bi seviye ye getirebikir mi net olarak...muhendislii fakultesi istiyorum.fizik mat geo ağırlikli çalişcam cokta biyo ile uğrasmak istemiyorum..katsayisi düşük

• Mf3 değilse alanın. O zmn işini görür. Sistemler için de meb kitabını çalış kesinlikle. Onu çalış yeter sistemler için @f.t.n.t

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.