Şimdi Ara

aşçılık mı gastronomi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan anadolu lisesindeyim aşçı olmak ıstıyorum ne yapmalıyım aşçılık mı gastrono mi mi daha iyidir

• yardım edin
  • aşçılık bunun için truzim otelcilik ml gitmen gerek yiyecek içecek bölümü 10. sınıfta aşçılık mı garsonlukmu diye ölçüyorlar en yüksek ort olan 20 kisi ascılığa diğerleri garsonluğa geciyor gastronomi kötü yiyecek içecek oku bende aşçı olacağım
  • gastronomiyle yiyecek içecek bölumunun farkı ne ayrıca gastronomının puanı daha yuksek ve maasları daha ıyı oluyomus dogru mu
  • İkisi aynı şey
    Not.Turizm otelcilik okuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gastronomi pek bilinmeyen bir tür nası desem aşçı olamıyorsun ordan sanırım truzim otelcilik oku yiyecek içecek gastronomi pek tutulmaz aşçı olmak istiyorsan truzim okucaksın
  • turızm otelcılık sansım yok malesef,şuan lise 3üm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

gastronomi pek bilinmeyen bir tür nası desem aşçı olamıyorsun ordan sanırım truzim otelcilik oku yiyecek içecek gastronomi pek tutulmaz aşçı olmak istiyorsan truzim okucaksın

Senin turizm otelcilik dediğin lisede olur adam anadolu lisesinde okuyor.
    Üniversitede aşçılık bölümü Gastronomi ve Mutfak sanatlarıdır.

• nasıl yok ?
  • anadolu lisesindeyim turizm otelcılık lısesıne gidemem , gastronomi hakkında bilginiz varmı ?(@my62231 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: b5h3g8

anadolu lisesindeyim turizm otelcılık lısesıne gidemem , gastronomi hakkında bilginiz varmı ?(@my62231 )

Gastronomi yeni açılan bir bölüm. Bu bölümü bitirirsen otellerde aşçılık yapabilirsin. Puanları 330 civarı. Gazi, Nevşehir, Okan, Konya, 18 Mart ve Kıbrısta var bu bölüm.

• gaziyi dusunuyorum suanlık seneye daha uygun bıyere acılmassa eger ve 395 puanla alıyormuş galiba,dersleri zormudur maaş yonunden nasıl iş bulma sorunu oluyormu veya
  • quote:

gaziyi dusunuyorum suanlık seneye daha uygun bıyere acılmassa eger ve 395 puanla alıyormuş galiba,dersleri zormudur maaş yonunden nasıl iş bulma sorunu oluyormu veya

Şu an turizm otelcilik son sınıftayım. İnşallah seneye bu bölüme gideceğim. Maaşları 1500'den başlar sonradan terfi edersin yükselir(12-13000 alanlar var). İş imkanı çok fazla işsiz kalmazsın. Yani okuduğuna pişman olmayacağın bir bölümdür.
    Edit. Derslerin normal seviyede olacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-752FE1664 -- 9 Mart 2013; 23:21:37 >
  • peki en ıyı unıversıte hangısı suan ıcın
  • quote:

peki en ıyı unıversıte hangısı suan ıcın

En iyisi Okan Üniversitesi

• ygs-4ten 410 puan epey zor olucak ama yapıcaz artık .turızm otelcılık lisesinden ek puan verılıyormu
  • quote:

ygs-4ten 410 puan epey zor olucak ama yapıcaz artık .turızm otelcılık lisesinden ek puan verılıyormu

Ek puan maalesef kaldırıldı. Sadece diploma puanı etkiliyor.

• sizinki daha zor o zaman birde bu bolum ıcın ygs yetıyomu lysde gereklımı
  • quote:

sizinki daha zor o zaman birde bu bolum ıcın ygs yetıyomu lysde gereklımı

Sadece Gazi ve Konya için gerekiyor sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: my62231

quote:

ygs-4ten 410 puan epey zor olucak ama yapıcaz artık .turızm otelcılık lisesinden ek puan verılıyormu

Ek puan maalesef kaldırıldı. Sadece diploma puanı etkiliyor.

nereye kaldırıldı arkadaşım liseyi bitirince hiç sınava girmeden 2 yıllık üniye girebiliyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.