Şimdi Ara

Asasins Creed 1 Türkçe Yama Yokmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asasins Creed 2-brotherhood-revelations'un türkçe yamaları internette mevcut. Ben 1'in türkçe yamasını bulamadım? Var mı varsa link atabilecek arkadaş var mı?

• Oyunçeviri sitesini bir incele

@Illuminn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirelessbians -- 16 Eylül 2013; 0:33:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok eskiden bir ara bende bakmıştım çevirilemiyormuş sanırım o yüzden yanlış hatırlamıyorsam.
  • BU SİTEYİ Bİ İNCELE KARDEŞhttp://bc.vc/Dp9J6G
  • ubisoft oyuna altyazı desteği koymadığı için 1. oyun çevrilemedi.

ama bir arkadaşımız youtube'a oyunun altyazılı gameplay versiyonlarını yüklemiş. ve müthiş de bir iş başarmış bence.

BURDAN ulaşabilirsin.
  • 3. oyunun vardır biliyorumda ben seriyi 1'den itibaren türkçe oynamak için sormuştum. altyazı desteği koymadığı için çevirilemiyordu hiç bir oyunda , o olayı kırmışlardı en son.İşte Asasins Creed 2-brotherhood-revelations'un ve 3 ün çevirisi yapılmış onlardada alt yazı desteği yoktu 1 e niye yapmamışlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amlmad

3. oyunun vardır biliyorumda ben seriyi 1'den itibaren türkçe oynamak için sormuştum. altyazı desteği koymadığı için çevirilemiyordu hiç bir oyunda , o olayı kırmışlardı en son.İşte Asasins Creed 2-brotherhood-revelations'un ve 3 ün çevirisi yapılmış onlardada alt yazı desteği yoktu 1 e niye yapmamışlar acaba

İlk oyunda oyunun kendi yapımcıları oyuna altyazı koymadığı için çevirecek bir altyazı da yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: Amlmad

3. oyunun vardır biliyorumda ben seriyi 1'den itibaren türkçe oynamak için sormuştum. altyazı desteği koymadığı için çevirilemiyordu hiç bir oyunda , o olayı kırmışlardı en son.İşte Asasins Creed 2-brotherhood-revelations'un ve 3 ün çevirisi yapılmış onlardada alt yazı desteği yoktu 1 e niye yapmamışlar acaba

İlk oyunda oyunun kendi yapımcıları oyuna altyazı koymadığı için çevirecek bir altyazı da yok

Sonunda tam cevap teşekkürler. Yokmuş demekki kaldı yine anlayabildiğimiz kadarına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.