Şimdi Ara

asas oynamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A arkadaşlar Ben eskiden archer oynuyordum tabi koxpla ama buna tam oynuyorum denemez K0xpu Kuruyorsun o senin yerine herseyi yapıyor PvP De Bi Asas Açtım Oynamak Çok Zevkli Fakat hiç combo yapamıyorum :( ama oynamayıda çok istiyorum oyunu biliyorum ve asas comboyla ilgili bişeyler araştırdım hep combonun nasıl yapıldığını söylemiş ama ben daha toyum :) nerden başlamam gerekiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız cok sevinirim skill dizilimi şöyle 1 lf 2 skill 3 skill 4 skill 5 skill 6 minor 7 pot 8 minor sizden ricam nerden başlamam gerktiği ve skill dizilimi hakkında önerileriniz Okuduğunuz için çok teşekkürler

• Benim kullandığım dizilim şu şekilde:

asas oynamak istiyorum

rr+skill+minor yaparsan yeterli olur, hızlıysan wr+skil+sr+skill yap. f'ler arası iyi geçmen ve defans kaçırmaman lazım sadece.
  • söylemeyi unuttum ardeam asas :D
  • defansları farklı sadece: birinci sekmede safety, ikincide evade kullan. ya da hiç gerek yok, kendi alıştığın şekilde bir dizilim yap. farklı dizilişler de var, birinci sırada lf falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 21 Kasım 2010; 17:36:09 >
  • peki sağ tıka hangi skillli almalıyım
  • sadece klavye ile oynuyorum. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 21 Kasım 2010; 17:44:08 >
  • 1 lf 2 mana 3 skil 4 skil 5 skil 6 defans(safety) 7 minor 8 minor
    diğer sayfalarıda bu şekilde ayarlıyacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdgn

1 lf 2 mana 3 skil 4 skil 5 skil 6 defans(safety) 7 minor 8 minor
    diğer sayfalarıda bu şekilde ayarlıyacaksın.

senin dediğinde güzel çavuşum :d değişik değişik dizilimler deniyorum hangisinin elime yatkın olduğunu öğrenmek için :D
  • Başlangıç Olarak Böyle Oynayabilirsin ;

1-)Lf , 2-) Skill , 3-) Skill , 4-) Skill , 5-) Skill , 6-) Hp Pot , 7-) Mp Pot , 8-) Minör

Eger Ronarkda Oynuyorsan Combo Konusunda Yardımcı Olabilirim Uygulamalı Olarak
  • 1- LF 2- Safety 3- skill 4- skill 5- skill 6- minör 7- mana 8- minör

Ben bu şekilde yap derim olmadı lf yi sağ tıka al 1 e evadeyi al tercih senin

Ama mutlaka Skilleri r ye yakın tut ki güzel combo yapabilesin
  • Başkası oynamıycak charı sen oynuycaksın onun için kendine en iyi skill barı oluşturmalısın . Maradon kuklalara gidip baya bir uzun süre el alıştırması yap ve ya ex kas bu şekilde ayarladığın skill bara alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kİn_

peki sağ tıka hangi skillli almalıyım

pvp oynuyor isen sağ tıka minörü al ve left ctrlye de para veya kağıt sıkıştır olanları gör
  • sen pvp te en az 3-5 ay pratik yap hemen öğrenilecek bişey değil çünkü el alışkanlığı kazanman lazım
    int cafe de oynayanlar varsa onlarınyanına git el hareketlerine falan bak öğrenirsen zevkli bi job
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

pvp oynuyor isen sağ tıka minörü al ve left ctrlye de para veya kağıt sıkıştır olanları gör

ben bu ctrl işini bilimyodum gerçekten minorde etkili oluyor çok sağol

• quote:

quote:

quote:

sol ctrl değilde sağ ctrl e sıkıştır yoksa (para-kağıt) eline çarpar combonu iyi yapamazsın rahatsız eder

• quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

quote:

quote:

quote:

sol ctrl değilde sağ ctrl e sıkıştır yoksa (para-kağıt) eline çarpar combonu iyi yapamazsın rahatsız eder

tamam aramızda tartışma olmasın sen koy abi space'e koy :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

quote:

quote:

quote:

tamam aramızda tartışma olmasın sen koy abi space'e koy :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Başlangıç Olarak Böyle Oynayabilirsin ;

1-)Lf , 2-) Skill , 3-) Skill , 4-) Skill , 5-) Skill , 6-) Hp Pot , 7-) Mp Pot , 8-) Minör

Ben de ilk defa Ronarkta asas açtım. Priest ve warriordan sıkıldığım için. ( Malum milletin peşinde koştur dur )
    Kullandığım skill tablosu aynen bu şekilde.
    Skill + R ile combo yapabiliyorum artık. Asas oynamak gibisi yok ve charın da sağlam olduktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Başlangıç Olarak Böyle Oynayabilirsin ;

Ben de ilk defa Ronarkta asas açtım. Priest ve warriordan sıkıldığım için. ( Malum milletin peşinde koştur dur )
    Kullandığım skill tablosu aynen bu şekilde.
    Skill + R ile combo yapabiliyorum artık. Asas oynamak gibisi yok ve charın da sağlam olduktan sonra.

Sevindim

• Ben Daha Yeni Olduğum İçin Pek Bişey Yapamıyorum Combo Yapayım Derken Skillleri Unutuyorum ama öğrenecem kafayı taktım verdiğiniz biligler için Teşekkür edrim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.