Şimdi Ara

Asas için Macro Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pvp'lerde veya steamde kullanabileceğim sağlam macro mouse/klavye tavsiyeniz neler ?
    Bu arada pedal mı daha iyidir yoksa macrolu mouse/klavyemi ?
    Konu ile alakalı pedala en yakın ürünü istediğimi tekrardan belirtmek istiyorum
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• G300s 8-9 ay güzel verim alırsın sonra sağ tık basmamaya başlar

Vs esnasında hp sc yi silip , 10 k manayı bir anda çekebilirsin . %10 hpden %100 hp yi bi saniyede görebilirsin. Tüm 1299 serverlarda kendine " tbl bu adam boşuna vs atmayın " dedirtebilirsin 8-9 ay tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

G300s 8-9 ay güzel verim alırsın sonra sağ tık basmamaya başlar

Vs esnasında hp sc yi silip , 10 k manayı bir anda çekebilirsin . %10 hpden %100 hp yi bi saniyede görebilirsin. Tüm 1299 serverlarda kendine " tbl bu adam boşuna vs atmayın " dedirtebilirsin 8-9 ay tabi

acaba g402'dede aynı tuş problemler var mıdır? eğer alacaksam sağlam bir şey alayım.
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Knight için 402 aşırı gereksize kaçar. X7 al derim. Satılmıyor şuan ama internet kafelerde ve bazı mağazalarda nadir de olsa bulabilirsin. Sağ tık problemi de yok

30 40 tl bişey x7 , Gidip 2 tane basit makro ayarı için g402 alınmaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x7 ye katılıyorum. logitech de lick sorunu varç lakin ben 1.5 sene sorna bu sorunu yasadım garantiye yolladım 1 hafta sonra sıfırı geldi ama bu mousenin clickleri daha saglam hissi veriyor bana.. sanki iç donanımı farklı gibi hissediyorum belki yeni oldugundandır. stealseries alabiliyorsan hiç düşünme 10 sene sorunsuz kullanırsın:) yoksa x7 gerçekten op bi mouse.
  • al bir bloody a9 bak keyfine hem klavye hem mouse makro var double minor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL için macro ayarları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.