Şimdi Ara

Asansör Kazalarını Sıfıra İndirecek Projem Var [Güncellendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi asansörlerin düşme ihtimali düşük olsa da son zamanda da yaşadığımız kötü bir asansör kazası geçirdik.Bunun üzerine biraz düşündüm ve aklıma böyle i fikir geldi .Şimdi bildiğimiz üzere uzayda hava yok bu yüzden yer çekimi yok .Asansör düşmeye başladığında otomatik veya kabinden manuel olarak bi butona basılıcak ve asansörün olduğu bölümün tavanındaki özel bir sistem içerideki havayı dışarıya aktarıcak ve içeri hava girmeyeck.Yer çekimi olmadığı için asansör belirli bir noktada kalıcak veya bir şekilde en aşağı inicek yavaşca.Böylece acil çıkış kapısından çıkılacak.

Görsel anlatım olarak

Opisyonel olarak şuda olabilir.Şimdi asansör düşmeye başladığında geniş veya çoklu kanallardan su ile asansr boşluğu doldurulmaya başlanılacak bu şekilde sert düşüş ve ölüm engellenmiş olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor Gang -- 9 Eylül 2014; 23:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin erbabi olmadiğim için bişiy demek istemiyorum.
    Ama iyi fikir ama kimse yapmaklar uğraşmaz.masraf vb.
  • Bende masrafı çok olacağı düşüncesindeyim

• Basınç farkından organların patlamaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: falanfilann

Nazilerin silahı değilmi bu basınçla asansordekilerimi patlatacan zeki kardes

Böyle bir projenin daha önce olduğunu bilmiyordum

• hava olmayınca yer çekimi olmuyo yani.
    Kafan hayırlı olsun
  • herkes inş . trollüyordur yoksa ulan havasız ortam ile yerçekiminin ne alakası var nolur sazan avı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havayı cektigin zaman asansor ilk kuvvetin etkisiyle SABİT hizla hareket edecektir.Mission Failed.

• Şaka mı yapıyorsun yerçrkimine havanın sebep olduğunu ciddi ciddi düşünüyor musun?

• Asansörün içindeki havayı dışarı verirsen içerideki insanlar boğulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim sen tsk icin robot çizen cocuk degilsin demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 9 Eylül 2014; 23:12:24 >
  • Hadi yer çekimi-hava ilişkisindeki cahilliğini de geçtim, sen o havayı boşaltırsan,senle ortamdaki basınç farkı açılır, eşitlenmeye çalışır tabiri caize ağzın dötünden çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: HEEYAA

herkes inş . trollüyordur yoksa ulan havasız ortam ile yerçekiminin ne alakası var nolur sazan avı olsun

HEEYAAA

• Yer çekimi ile havanın alakasız olmasını geçtim de içerdeki havayı boşaltırsan o asansör kabini teneke kutusu gibi ezilir. Hadi asansör kabini ezilmedi kan basıncı yüzünden için dışına çıkar. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor ortaya attığın fikir.

•  Asansör Kazalarını Sıfıra İndirecek Projem Var [Güncellendi]
  • Hocam kabindeki değil boşluk daki hava dışarı çıkarılacak

• Biraz hidrolik birkaç basit makina ile manuel olarak fren sistemi kullanılabilir, bu bisikletlerin v fren sistemi gibi kauçukumsu pad lerle, maksimum harcanacak güç vitesi 3 den 4 e çekmek yada el frenini kaldırmak kadar olursa temiz ve rahat bi şekilde olur yani bence :D

• Trollediğini umuyorum
  • forumda gezeceğine az kitap,dergi okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

Hocam kabindeki değil boşluk daki hava dışarı çıkarılacak

O zaman kabin patlar ve arkadaşım, yerçekimini sağlayan dünyanın çekirdeğidir, hava değil. Ay'da da hava yok ama yerçekimi var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.