Şimdi Ara

(ASA) KLANI TARAFIMCA FESH EDİLMİŞTİR ! KONU SİLİNEBİLİR ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
18.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KZ'yi sattım bu haftaiçi BF4 almayı planlıyorum. Single'ı bitirip online'a geçerim. Bu konu daha iyi olmuş ana konu çok karışık. Klan falan oluşturulabiliyorsa güzel olur. Oyunu alınca psn'i eklerim. Şimdilik mesajım bulunsun
  • psn: JazHoyt
    Class: yeni başladım bf3 de support sınıfıydım
    Oyun Saati: 22:00 -- 02:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 2 Mart 2014; 22:55:22 >
  • A S A (Assassins) KLAN GİRİŞİ:http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/6371074316092697237/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 23 Mart 2014; 21:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drive_Club

Evet 2 yeni arkadaşımıza da hoş geldnizi diyoruz

Bu hafta sonu 2 arkadaşım ile çok sağlam maçlar çıkarttık ve sabit squadımızı kurmaya karar verdik .
    Herkes kendine uyumlu saat ve takım oyunu açısından kişileri ekleyebilir.

Örnek olarak : biz . 4 ve 5 kişileri de ekleyeceğiz uyuma göre.

SABİT SQUAD (1)

1) persi_ali
    2) pokydumper
    3) mvlt42
    4)
    5)

Önemli NOT : Bu sayfaya PSN yazıp da bir kere bile bizim selamımıza bile dönüş yapmayan kişileri ilk yazıdan eleyerek sağlam liste oluşturucam.
    İLk mesajdaki PSN adreslerini ekleyin diğer dengesiz kişileri ben bu sayfada istemiyorum açıkçası. Oynamayacksan ne işin var sayfada !!

Bir sorum olacak

Ben us psn id verdim plus bu psn üzerinden

Ama az önce tr hesabıma girdim ondan da online oynayabildim.

Bu durumda makinede herhangi bir hesapta plus oldukça her hesapa online açık demek mi oluyor?

Ona göre tr psn id vereyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

quote:

Evet 2 yeni arkadaşımıza da hoş geldnizi diyoruz

Bu hafta sonu 2 arkadaşım ile çok sağlam maçlar çıkarttık ve sabit squadımızı kurmaya karar verdik .
    Herkes kendine uyumlu saat ve takım oyunu açısından kişileri ekleyebilir.

Örnek olarak : biz . 4 ve 5 kişileri de ekleyeceğiz uyuma göre.

SABİT SQUAD (1)

1) persi_ali
    2) pokydumper
    3) mvlt42
    4)
    5)

Önemli NOT : Bu sayfaya PSN yazıp da bir kere bile bizim selamımıza bile dönüş yapmayan kişileri ilk yazıdan eleyerek sağlam liste oluşturucam.
    İLk mesajdaki PSN adreslerini ekleyin diğer dengesiz kişileri ben bu sayfada istemiyorum açıkçası. Oynamayacksan ne işin var sayfada !!

Bir sorum olacak

Bu durumda makinede herhangi bir hesapta plus oldukça her hesapa online açık demek mi oluyor?

Alıntıları Göster
    Bir sorum olacak

Doğrudur hangi PSN ana oyun hesabınız ise onu paylaşın bizimle az önce attığınız mesajı düzenlerseniz karışıklığı da ortana kaldırmış oluruz
    İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 2 Mart 2014; 22:54:30 >

• Tamamdır tr psn yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

Tamamdır tr psn yazdım

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 9 Mart 2014; 0:59:36 >
  • Drive_Club kullanıcısına yanıt
    Dün bulunduğunuz sunucuya girdim hardcore sunucu çıktı, hiç alışkın olmadığım için çıktım malesef.
  • quote:

Squad Hatırası

Suda veya Karada hiç farketmez

(ASA) KLANI TARAFIMCA FESH EDİLMİŞTİR ! KONU SİLİNEBİLİR !

harbi yakışıklı çıkmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Dün bulunduğunuz sunucuya girdim hardcore sunucu çıktı, hiç alışkın olmadığım için çıktım malesef.

Bende dün ilk defa girdim Farkettim sizi yalnız PARY CHAT o güne has çalışmıyordu. kimse ile doğru düzgün takım oyunu oynayamadık her kes tek takıldı gibi bişi oldu.
    Party Chatte önce buluşup oyuna öyle girmekte fayda var yoksa sıkıntı büyük oluyor takım oyununda. Oyunun da ses desteği daha yok gib arada sesler duyuyoruz BF4 de gayipten geldiklerinden şüphe ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Squad Hatırası

Suda veya Karada hiç farketmez

harbi yakışıklı çıkmışım

Alıntıları Göster
    A S A (Assassins) KLAN GİRİŞİ:http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/6371074316092697237/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 23 Mart 2014; 21:07:06 >

Bir türlü denk gelemedik yahu BF4'te, geçen davet yollamışsın ama arkadaşlarla Conquest yapıyorduk, bırakıp gelemedim Vallaha....

Müsait olunca oynayalım bir ara.
    Ben daha kimsenin konuştuğuna şahit olmadım BF4 de, acaba bir problem mi var ayarlarda?

Bir de aşırı lag var, adam iki gidip bir geri geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 3 Mart 2014; 22:50:31 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 3 Mart 2014; 23:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda bu aralar baya bir sıkıntı var.parti açılmıyor battlelog menülerine girilmiyor böyle olunca herkes tekil takılıyor.parti açabilenler mutlaka oyunda olanlara davet atmalı yoksa tekli oyun hiç zevkli olmuyor
    enteresan partiye 1 kere katılmadık diye karaliste yapmış birde sakın eklemeyin demiş benim için kaldıkı daha öncesinde beraber oynamışlığımız mevcut.sürekli davet olur gelmem eyw anlarız......valla böyle biri oldugunuzu bilseydim,konunuza psn imi dahi yazmaZdım.Garip bir kişiliğe sahipsiniz.

Madem beraber oynamıyacagız niye konuya psn yazıyorsun diyeceksin,üstede yazdıgım gibi zaten oynamışlığımız mevcut beraber.Ama her defasındada partide birileriyle oynıyacagım diye bir kural yok.O an canım nasıl isterse..ya birisiyle ya tek.Kara liste yaZıpda birilerinin psn adresini oraya yazmak yada.... ihtiyacı olunca ....yazan deyip(kaldıki öyle bir şey yok) ...,sakın eklemeyin....gibi ithamlarınıZ çocukca bir davranış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 3 Mart 2014; 23:46:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

enteresan partiye 1 kere katılmadık diye karaliste yapmış birde sakın eklemeyin demiş benim için kaldıkı daha öncesinde beraber oynamışlığımız mevcut.sürekli davet olur gelmem eyw anlarız......valla böyle biri oldugunuzu bilseydim,konunuza psn imi dahi yazmaZdım.Garip bir kişiliğe sahipsiniz.

Madem beraber oynamıyacagız niye konuya psn yazıyorsun diyeceksin,üstede yazdıgım gibi zaten oynamışlığımız mevcut beraber.Ama her defasındada partide birileriyle oynıyacagım diye bir kural yok.O an canım nasıl isterse..ya birisiyle ya tek.Kara liste yaZıpda birilerinin psn adresini oraya yazmak yada.... ihtiyacı olunca ....yazan deyip(kaldıki öyle bir şey yok) ...,sakın eklemeyin....gibi ithamlarınıZ çocukca bir davranış.

Her çağrıldığında geleceksin diye bir kaide elbet ki yok o kadar dar kafalı değiliz ama atılan mesaj ve davetlere nezaketen bir dönüş yapılabilir . Ben sadece hasfta sonu girmeme rağmen bu başlığı hepiniz için açtım aslında . En az kendimi düşünerek. Biz burada Takım ruhunda bahsediyoruz bu başlık bu nedenle açıldı . Yoksa herkes girer ps4 sahipleri konusuna psn ulur ekler vs... Yanlış anlaşılmadan dolayı ilk mesajdaki banlı yazıyı kaldırıyorum . İyi oyunlar

• psn: Timur-1905
    Class: Assault
    Oyun Saati: belli olmuyor
  • PSN : zinozgur
    Class : Engineer ağırlıklı. (Lv:54)
    Oyun Saati : Belli olmuyor genelde akşam 8-12 arası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.