Herkese merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum. Yanlışsa özür dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Acil cevap verebilirseniz çok sevinirim. Benim arzum ar1058 hestia multi blender setim var. Fkata geçen gün kullanırken motoru yandı. Duman falan çıktı. Servise götürdüm ama garanti süresi bittiği için 280 tl fiyat söylediler tamir için. Ve tamir edilecek motora da 6 ay garanti veriyorlar. Bana çok fazla geldi bu fiyat. Ben de şöyle düşündüm. Arzum un tekli blenderlarından birini sıfır olarak satın alsam, hem 3+1 yıl garantisi var, hem de eski robotumun diğer parçalarında da kullanabilir miyim acaba. Tekli blender fiyatı da zaten 290-300 civarı. Tekli blenderı sadece motorunun olduğu ana gövdeyi kullanabilmek için almak istiyorum. Yani kısacası 280 tl 6 aylık garantiyle tamir parası vereceğime, böyle bir yol düşündüm. 1. foto set olan benim blender setim. 2. foto da, yani böyle ucuz yollu bişey alsam da motorlu olan gövdesi uyum sağlar mı acabadiye soruyorum. Ya da başka markaların uygun fiyatlı gövdeleri uyum sağlar mı? Şimdiden teşekkür ediyorum. ![]() ![]() |