Şimdi Ara

Artık Yeter İntihar Edicem !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cakia1903

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Hayatta kazananlar kadar kaybedenler de olacak, yapacak bir şey yok.

Hiçbir çabası olmadan kazananlar ve hiçbir suçu olmadan kaybedenler ne güzel hayat böyle hayat olmaz olsun.

Hayat böyledir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Haklısın

Bir tanıdğımız var muhabbetini çok severim 5-60 yaş arası herkesle saatlerce sohbet eder sormuştum ne biliyorsunda 60 yaşındaki adamla saatlerdir konuşuyorsun dedim, herkesin konuşmaya ihtiyacı vardır demişti

Yaşlı amca onu gördümü bir seviniyordu

Doğamızda var konuşmalıyız ama olmuyorsada pes etmek yerine elimizden geleni yapamalıyız

Kişisel gelişim kitaplarını okuyun derim

http://kitap.antoloji.com/su-hortumlu-dunyada-fil-yalniz-bir-hayvandir-kitabi/

bunun gibi yazarın tüm kitaplarını araştırın mutlaka size göre bir tavsiye vardır

Bu kendi kendine çözülecek bir sorun değil ama çözümsüz de değil

Tıpkı ben bende yaşlılarla konuşurum sürekli bir tek onlar beni dinliyor karşılık veriyor.İyiki varlar geçen sene bir teyze felç geçirdiğinde ağlamıştım resmen.

• Bu tarz bir konuyu anlatan kitap var. Anayurt Oteli. Ama şu psikolojideyken sakın okuma kendini sehpanın üzerinde tavana asarken bulursun öyle bir kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suoh Mikoto

Dostum yazını okumadım ama emin ol senin sorunun tip değil , adam gibi bir arkadaş bulsan yeticek ki bunda önemli faktör kafa yapın.

Edit: Yazını okudum kesinlikle adam gibi bir arkadaş lazım sana kız arkadaş biraz şans işi , ilk önce bir arkadşa bul kendine sonra biraz özgüven kazanırsın .

Teşekkür ederim bende bir arkadaşım olsun çok istiyorum ama olmuyor insanlar uzaklaşıyorlar hep benden
  • 2-3 tane boy,vesikalık resimler yüklersen yardımcı olacaklar çıkacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

kardeşim bu hayattında mutlu olmanın yolu kendine güzel bi telefon alman araba alman oraya buraya gazlaman olucak

Kendime yeni bir telefon aldımda millet mesajlaşınca birileriyle kendi telefonumu yere atasım geliyor sen ne işe yarıyon diyorum telefona resmen kafayı yedim galiba...

araba al motorsiklet al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bu tarz bir konuyu anlatan kitap var. Anayurt Oteli. Ama şu psikolojideyken sakın okuma kendini sehpanın üzerinde tavana asarken bulursun öyle bir kitap.

Okumak isterim hafta sonu bakıcam mağazaya
  • senin yaşlarındayken bu duygular bende de vardı.

ne kadar yakışıklı olursan ol ne kadar zengin olursan ol mutlaka sana kendini fakir hissetiren ya da tipsiz hissetiren bir kimseye karşı unutamadığın hislerle yaklaşacağını göreceksin. bu duyguları hissetme hastalığımız var bizim.

mütevazi olmayı bir erdem olarak hayat arkadaşı ilan etmelisin.

erkek denen varlık omuzun üstünde sadece baştır. geri kalan kıl yumağı.erkek denen varlık ilerleyen yaşlarda genelde saç dökülmesi emareleri olan,sağa sola tüküren kaba saba bir türdür. kadınların yaratılışındaki o nazenin yapıyı erkekte bulamazsın.

fiziğini düzeltmeye çalış body çok iyi gelir body ile kendine güven denen unsuru daha farklı yerlerde aramaya başlarsın. zayıfın güçsüzün abisi olursun.

zayıflık şişmanlık arası yakışan kiloyu bul.

ben fiziği düzgün bir hanımefendiyi dünyalar güzeli çarpık bir bedene tercih ederim ki genelde insanlar böyle düşünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 12 Ağustos 2013; 12:47:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suoh Mikoto

Dostum yazını okumadım ama emin ol senin sorunun tip değil , adam gibi bir arkadaş bulsan yeticek ki bunda önemli faktör kafa yapın.

Edit: Yazını okudum kesinlikle adam gibi bir arkadaş lazım sana kız arkadaş biraz şans işi , ilk önce bir arkadşa bul kendine sonra biraz özgüven kazanırsın .

Teşekkür ederim bende bir arkadaşım olsun çok istiyorum ama olmuyor insanlar uzaklaşıyorlar hep benden

Emin ol karşına çıkar kafa yapının uyduğu biri , moralini bozma yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShhLe

Gardas tip onemli degil takma gafana
    Bende ayi gibiyim

Zaten bir tane arkadaşım olsa beni seven sahip çıkan ona herşeyimi verebileceğim emin ol hiçbirşeyi kafama takmam.Ama bunun olabilmesi için anladımki tipten gerisi hikaye.

Benimde arkadaşım yok. Var ama 2-3 tane görüşemiyorum. Uzaktalar biraz. Başkası senin hakkında ne düşünürse düşünsün takma kafana. Bizde tip varda noldu, hiç sevgilim olmadı ve adam akıllı arkadaşımda yok.

• Kardeş spor salonuna falan yazıl sosyal olmaya çalış arkadaş ortamı için
  • tek sorun kepçe kulak ve burun mu ?
    tek derdin bunlarsa, çaresi var ve artık eskisi kadar pahalı değil. 3-4 bin lira gibi rakamlara istediğin şekilde estetik olabilirsin. hatta burnunda estetik dışında nefesle alakalı sorunlar varsa bu ameliyatı devlete bile iteleyebilirsin :D
  • Bu dünyada önyargılı insanlar olduğu sürece yalnız kalacağız.
  • tip önemli değil. çevremde çok görüyorum. önemli olan konuşabilmek biraz girişken olmak falan.
  • ss at akşam bakalım okadar kötü olamaz olsa bile insan insandır sonucta tipi kötü diye arkadaslıktanmı cıkaracaklar seni
  • -temizsen
    -bakımlıysan
    -ortalama bir muhabbetin varsa
    -Giyimin düzgünse
    Tip çok da önemli değil.Çok kafaya takma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShhLe

Gardas tip onemli degil takma gafana
    Bende ayi gibiyim

Zaten bir tane arkadaşım olsa beni seven sahip çıkan ona herşeyimi verebileceğim emin ol hiçbirşeyi kafama takmam.Ama bunun olabilmesi için anladımki tipten gerisi hikaye.

Özelden bana ulaş ben sana çok iyi dost olabilirim. benzer durumları hatta emin ol seninkilerden daha kötü durumları atlattım. ciddiyim ulaş bana konuşalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.