Şimdi Ara

artık vermiyorum(değişti)isteyene veriyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün elime rapidshare nin 1000 tane premium account u geçti. ve bende bunu sizinle paylaşmak istedim. ama sağolsun adminlerimiz haklı yere uyeliğimi kapattılar. ama saygı duyuyorum. artık butun o accountları kendim kullanacam. ne yazıkki msndeki arkadaşlarımdan başkasına iletemedim. neyse artık forum üzerinden dağıtma işlemi yapmıyorum. adamlar haklı bir sorun arz etmesindiye kapatıyorlar. saygı duyuyorum sayın adminler. hepinize kolay gelsin. he . bu arada bu benim fake nickim. ne yapayım kopamadım forumdan bende bununla devam ediyorum diğeri açılana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun0 -- 7 Kasım 2005, 23:24:31 >

• yaw bende 2dk. ya takıldım cewap yazamadım senin o başlığa ama neden senin üyeliği kapattılar anlamadım açıklasana bana da anlatsana nedeni bi (pm olur)
  • Adminleri kutluyorum. Zaten isteyen warez adult forumlardan buluyor.

edit:Adminleri kutluyorum derken böyle şeyleri dağıtılmasına karşı olduğum için yoksa seni banlamaları hakkında
    bir kutlama değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squalla -- 7 Kasım 2005, 23:59:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

yaw bende 2dk. ya takıldım cewap yazamadım senin o başlığa ama neden senin üyeliği kapattılar anlamadım açıklasana bana da anlatsana nedeni bi (pm olur)

ULAN... ALENEN İSTEMEMEK İÇİN YAPTIĞIN ŞEYE BAK
    YEMEDİK... YEDİRMEYİZ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

yaw bende 2dk. ya takıldım cewap yazamadım senin o başlığa ama neden senin üyeliği kapattılar anlamadım açıklasana bana da anlatsana nedeni bi (pm olur)

dostum sonuçta illegal birşey ve adamlar forumu tehlikeye atmak istemiyorlar bende bu konuya saygı duyuyorum. isteyen msn e gelsin... pm olarakta yollamayacağım sonuçta tüm pmlern kaydı tutuluyor. bir sorun olmasın diye sadece msnden verecem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

Adminleri kutluyorum. Zaten isteyen warez adult forumlardan buluyor.

edit:Adminleri kutluyorum derken böyle şeyleri dağıtılmasına karşı olduğum için yoksa seni banlamaları hakkında
    bir kutlama değil.

anladım dostum. merak etme sen.

• paylaşımın kralı msnde..... gidiyo vallaha. 20 tanesi gitti...
  • abicim şu başlığı deistir valla başına iş açar sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

abicim şu başlığı deistir valla başına iş açar sonra

+1903

zaten elimiz şeyimizde
  • ben de artık vermiyorum deyince
  • Pm attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_SLaYeR

ben de artık vermiyorum deyince

• quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Pm attım...

mailini kontrol et....
  • her topik altındaki kuralları okusanız yonetımı boyle suclamazsınız herhalde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.