Şimdi Ara

Artık üniversiteyi kazandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıra geldi kayıt olmaya,yurt bulmaya yoksa ev bulmaya,tabii öncelikle burs almaya ben bu burs olayında biraz takıldım neresinde mi takıldım şurasında.Başvuru yaparken burs ve krediye başvurabiliyoruz diye biliyorum sadece burs olmuyormuş.Peki bana burs değilde kredi çıktı bende bunu almak istemiyorum ne yapacağım o zaman?

Birde bu üniversiteye kayıt için gerekli evrakları bulamadım onada bir el atarsanız.Şimdiden Teşekkürler...

Edit:Kayıt sorusunu unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L!oN K!nG -- 18 Ağustos 2012; 14:35:22 >

• almayacaksın bu kadar basit kredi çıkmış zorla vermiyorlar almak istemiyorsan almıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

almayacaksın bu kadar basit kredi çıkmış zorla vermiyorlar almak istemiyorsan almıyorsun

bir arkadaş noter gidip iptal ettirmen felan gerekiyor demişti öyle şeyler gerekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L!oN K!nG

quote:

almayacaksın bu kadar basit kredi çıkmış zorla vermiyorlar almak istemiyorsan almıyorsun

bir arkadaş noter gidip iptal ettirmen felan gerekiyor demişti öyle şeyler gerekli mi ?

iptali onaylama değilde. çıkarsa almak için onaylatmak gerek. gidip onaylatmazsan kredi almazsın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba12

quote:

Orijinalden alıntı: L!oN K!nG

quote:

iptali onaylama değilde. çıkarsa almak için onaylatmak gerek. gidip onaylatmazsan kredi almazsın bu kadar basit

alibaba baba adammışsın teşekkür ederim bilgilendirmen için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.