Şimdi Ara

Artık umudum kalmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bugün AYT denemesine girdim ancak her gün düştüğüm gibi bugün de düştüm.Gittikçe umudum sönüyor. Sabah erken kalkmaya çalışıyorum ancak onu da yapamıyorum. Sizce 80 TYT, 40 AYT ile 50 günde ne kadar bir başarı elde edebilirim? (Düzenli çalışmayla) Ne yapmam lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende aynı durumda sayilirim sizle hocam akşam erken yatıyorum sabah erken kalkmak icin ama olmuyor o an üstünde cok müthiş bir ağırlık oluyor ve kalkamıyorum netlerimde hedefimle paralel gitmiyor umudum pek kalmadı ama olduğu kadar artık

• hocam konuların bitti mi bilmiyorum ama eksiklerin olsa güzel netlerin artar derdim ama konuların bittiği haldeyse biraz uğraşman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 12 nin son konuları kaldı onun dışında bitti sayılır

• Bulug B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı durumdayım hocam. Yapacak tek şey son dönem sıkı çalışmak. Ama ne kadar etkili hiç bilmiyorum :(

• bende de öyle. ayt azıcık yüksek, olmayacak gibi bu sene 50-120 arasına yığılıcaz gibi.

• civanus kullanıcısına yanıt

hocam geçen yıl bu aralar olmayacak triplerine girip acayip salmıştım ve sınav sonrası sonuçlar açıklandığında keşke çalışsaydım dedim. sonuç ne olursa olsun şimdi bırakırsan ileride kesinlikle keşke bırakmasaydım diyeceksin çünkü cidden yapılacak çok şey var daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malesef artık gelişemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tek hatam 9 ve 10 da çalışmamaktı. Şimdi çok sıkıştım. Az önce denememi kontrol ettim. Güzel geçmesine rağmen yine 35-40 arası yaptım. Olmuyor maalesef.

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışsam bile çok zor. Yapamıyorum artık. Her yerden baskı var. Düzelmiyor. Kabuğuma da çekilemiyorum. Gerçekten işimiz çok zor. Bildiğimi de yanlış yapıyorum. Bu daha çok acı veriyor.

• hocam salma 50 gün çok sıkı çalış
    benimde birsürü konu eksiğim var sosyal de fende limiti bitiricem daha.günde minimum 10 saatim var

• adamın babaannesini yemişler ona rağmen çalışmaya devam ediyor. pes etmek yok, sınav günü pişman olmamak için basmaya devam. sınav son 2 ayda kazanılır.

• ahahahaahahaha bize birşey nasip olmuyor be abi

yiceğimiz adamı yolda yiyolar

• Min 10 saat gerçekten çok iyi hocam. Hiç çalışmamış adam için bile. Sizlere de kolaylıklar diliyorum.

• Hocam hayat bize gülmüyor. Biz de ona gülmeyeceğiz başka çare yok gibi . Bu zamana kadar güldük. Ne oldu? Hiçbir şey. Yola devam.

• Avcı ne kadar hile bilirse ayı da onca yol bilir

hocam valla tmci olduğum için çok kasmadım bu zamana kadar şimdi abanıyoruz

• Bende mf ciyim hocam. İşimiz zor

allah yardımcımız olsun hocam

• Ne olur ne biter diye düşünmeyin, yapabileceğinizin en iyisini yapıp sonucu görün, verimli çalışın bu dönem geçici unutmayın. En bitik zamanlarda bile bir şekilde başka bir yol çıkıyor buna inanın. Sınav için gerekirse dikkat toplayıcı ilaç takviyesi alın bu dönemde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.