Şimdi Ara

Artık Şu BIOS Desteği Bir El At Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P150HM cihazımı alalı 1 yıl oldu ve hala bios aynı. Ne bir rehber ne de bilgilendirme var. Yetkili bir kişiyi bu konuya bekliyorum. Cihazımı son biosa güncellemek istiyorum ve nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.

• Mevcut sürüm biosunuz nedir ki? Şuan clevonun çıkarttığı en son sürüm bios 2011 yılına ait

Sürümler şu şekilde;
    EC/KBC V 1.00.13
    BIOS V 1.01.14

http://forum.notebookreview.com/sager-clevo/556299-clevo-bios-older-models.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

P150HM cihazımı alalı 1 yıl oldu ve hala bios aynı. Ne bir rehber ne de bilgilendirme var. Yetkili bir kişiyi bu konuya bekliyorum. Cihazımı son biosa güncellemek istiyorum ve nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.

Sn. Daxteroy

Ürününüz size teslim edilirken güncel bios sürümleri zaten cihazınıza atılır. Eğer cihazlarda oluşabilecek söz konusu ciddi hata düzeltmeler ise güncelleştirmeler ekibimiz tarafından hazırlanır ve sizlere duyurulur.

Linkden kontrol edebilirsiniz.

Aynı zamanda üreticimiz CLEVO CO. tarafından da mevcut güncelleştirmeler var ise şayet ekibimiz bundan sürekli haberdardır. Bios desteği olarak MONSTER kendi methodunu (CLEVO'dan bağımsız) izlemektedir. Bios modlamaları, ayarlamaları cihazınızın stabil çalışmasını sağlayabilecek en uygun şekle getirilip siz kullanıcılarımıza sunulmaktadır.

Not : Güncel bios kullanmak bilgisayarınızın performansını artırmaz Güncelleştirme, eksiklik veya var ise donanım hatalarının düzeltilmesi için yayımlanır. Mevcut ürünlerimizde ise böle hatalar yoktur.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: omur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

P150HM cihazımı alalı 1 yıl oldu ve hala bios aynı. Ne bir rehber ne de bilgilendirme var. Yetkili bir kişiyi bu konuya bekliyorum. Cihazımı son biosa güncellemek istiyorum ve nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.

Sn. Daxteroy

Ürününüz size teslim edilirken güncel bios sürümleri zaten cihazınıza atılır. Eğer cihazlarda oluşabilecek söz konusu ciddi hata düzeltmeler ise güncelleştirmeler ekibimiz tarafından hazırlanır ve sizlere duyurulur.

Linkden kontrol edebilirsiniz.

Aynı zamanda üreticimiz CLEVO CO. tarafından da mevcut güncelleştirmeler var ise şayet ekibimiz bundan sürekli haberdardır. Bios desteği olarak MONSTER kendi methodunu (CLEVO'dan bağımsız) izlemektedir. Bios modlamaları, ayarlamaları cihazınızın stabil çalışmasını sağlayabilecek en uygun şekle getirilip siz kullanıcılarımıza sunulmaktadır.

Not : Güncel bios kullanmak bilgisayarınızın performansını artırmaz Güncelleştirme, eksiklik veya var ise donanım hatalarının düzeltilmesi için yayımlanır. Mevcut ürünlerimizde ise böle hatalar yoktur.

İyi forumlar.

İlginiz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.