Şimdi Ara

Artık son verin yalvariyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Simone Simos

aha kadın yöneticimi varmış

var heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 24 Eylül 2014; 1:25:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2001 ? Kardeşim 2002 doğumlu la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Orijinalden alıntı: Shark1

quote:

quote:

Milenyum vakası.

2000'li ol hadi yine anlarım

2006'ı da nasıl doğuyorsunuz. oğlum 2006'da doğan adam nasıl 8 yaşında oluyor?

2006 daki fifanın kapağını hatırlıyorum önde ronaldinho vardı bu nasıl bir devir ya

zidane'ın kafası

galatasarayın şampiyonluğu (efsane)

ps2'ye winning eleven alıp kardeşimle maç yapardım. her seferinde yenerdim .

aradan 8 yıl geçti be. 2022 ile ile 2006'ın 2014'e mesafesi de eşit. ilginç ama gerçekten eşit.

Haginin fifada kapakda olması 2002 idi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: 19FBurak07

quote:

quote:

quote:

quote:

Milenyum vakası.

2006 daki fifanın kapağını hatırlıyorum önde ronaldinho vardı bu nasıl bir devir ya

zidane'ın kafası

aradan 8 yıl geçti be. 2022 ile ile 2006'ın 2014'e mesafesi de eşit. ilginç ama gerçekten eşit.

2002'yi hatırlamıyorum, 2003'ün kapağında gözlüklü zenci vardı (unuttum adını edgarlı birşeydi), giggs ve carlos vardı yanılmıyorsam

• Korktum lan nasıl eşit olabilir olamaz olamaz

Oyuncunun adıda Egdar Davids

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 24 Eylül 2014; 1:35:37 >
  • Sağ bırak git buradan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19FBurak07

quote:

quote:

quote:

quote:

Milenyum vakası.

zidane'ın kafası

2002'yi hatırlamıyorum, 2003'ün kapağında gözlüklü zenci vardı (unuttum adını edgarlı birşeydi), giggs ve carlos vardı yanılmıyorsam

İnternete fifa 01 hagi yaz görsellerde görürsün belki hayran çalışmasıydı bilemem

• Not sure trolling or just stupid

• 15 yaşında olup her şeyin farkında olan bir eleman vardı Baron muydu neydi adı konuya çağırsın biri
  • Cs:go ruslarla konuşmak(rusçamız var hani),Beyblade çarpıştırmak....

Blok

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

8 yaşındaysanız hayat gerçekten zor...

Bunu imzan yapar mısın?

ve aşıksanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cardiff

hayat çok zor abim var 12 yaşında annem onu ekmek almaya gönderiyo o da döverek beni gönderiyo bıktım artık intihar edecem

Yani bu kendini çocuk göstermeye çalışıp komik olduğunu sanan insanlar ne anlıyor ben de bunları anlamıyorum. Kendinizi milleti kandırıyor falan mı zannediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

aha kadın yöneticimi varmış

var heralde

olabilirmi

• senin ben imzanı
  • Kardeşlerim (tüm benden küçükler işte) ben bu foruma eski banlanan ana hesabım dahil net olarak 2005 yılında üye oldum ve kesin olarak o zamandan beri takılıyorum. O zamanlar 10 yaşındaydım yani 1995 doğumluyum işte. Ama 1 kere bile kendimle dalga geçilecek bir harekette bulunmadım. Harekette bulunmayı geç kendi yaşımı belli edecek hiçbir şey yazmadım etmedim, kim olursa olsun saygılı davranmaya çalıştım gerektiğinde. Yani o zamanlar karşımdakine hiçbir zaman 10-11 yaşında olduğumu hissettirmezdim. Bilmem anlatabiliyor muyum? O zamanlar bir tane bile kendi resmini koyan, trollük yapan yoktu yaşları sizin kadar olan kişiler bile dahil. Kısaca o zamanlar biz de küçüktük ama sizin gibi kendimizi rezil etmiyorduk, rezil ettirmiyorduk. Saçma sapan gereksiz şeyler yazmıyorduk, güzel Türkçe kullanıyorduk. Birisi yardım istediğinde ne biliyorsam o zamanki kafamla anladığım kadarıyla yanıt verir elimden geleni yapmaya çalışırdım. Zaten 10 yaşında olmama rağmen bu foruma 2005'te Teknik Yardım isimli bölümden başladım, düşün artık! Siz ise bu halinizle değil teknik yardımda bir faydada bulunmayı bu kafayla bir baltaya sap bile olamaz gibisiniz. Hani anlatabiliyor muyum? Ben bu mesajı uzatırsam içimdeki öfkemi dökmeye devam edeceğim size, en iyisi burada kesmek.

Artık olgunlaşın be!

• Verdim gitti haydi hayırlı olsun optum cuss by

• La bu cocuk bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codered1983

La bu cocuk bile değil.

http://www.milliyet.com...tay/1807377/default.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.