|
abi adamlar 40 liraya künefe satıyo 2 gün %25 indirim denediler sipariş bile veremedim.... sandım ki sürekli böyle kalacak 30 liraya ne güzel künefe yiycem diyodumki bugun bi baktım indirimi kaldırmışlaaar :) neden? çünkü sipariş yağıyor... 1 saniye durmuyor, e bu kadar talep varsa bende 40 liradan satarım parayı kırarım diyor adamlar doğal olarak. haklılar yani nereye varacağım kimse açız fakiriz şöyleyiz böyleyiz demesin. 40 liraya künefeler çatır çatır gidiyor, güya 40 lira bi tatlı için çok para denir ama millet sipariş veriyor ben zaman bulamıyorum sipariş vermeye , f5e basmaktan ellerim yoruldu künefeci yoğun gözüküyor aynı şey burgerler içinde geçerli, adam 35 liraya burger satıyor ama sipariş VE-RE-Mİ-YO-RUM. hep yoğun lan. ulan benim içim gidiyor bir öğüne bu kadar para vercem diye ama ne hikmetse buralar hep yoğun çalışıyor. yani kimse boş yapmasın. fakir yok. |
|
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler