Şimdi Ara

artık röportajdaki abiler gibi düşünüyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • abi adamlar 40 liraya künefe satıyo 2 gün %25 indirim denediler sipariş bile veremedim.... sandım ki sürekli böyle kalacak 30 liraya ne güzel künefe yiycem diyodumki bugun bi baktım indirimi kaldırmışlaaar :)

neden? çünkü sipariş yağıyor... 1 saniye durmuyor, e bu kadar talep varsa bende 40 liradan satarım parayı kırarım diyor adamlar doğal olarak. haklılar

yani nereye varacağım

kimse açız fakiriz şöyleyiz böyleyiz demesin.

40 liraya künefeler çatır çatır gidiyor, güya 40 lira bi tatlı için çok para denir ama millet sipariş veriyor ben zaman bulamıyorum sipariş vermeye , f5e basmaktan ellerim yoruldu künefeci yoğun gözüküyor

aynı şey burgerler içinde geçerli, adam 35 liraya burger satıyor ama sipariş VE-RE-Mİ-YO-RUM.

hep yoğun lan. ulan benim içim gidiyor bir öğüne bu kadar para vercem diye ama ne hikmetse buralar hep yoğun çalışıyor.

yani kimse boş yapmasın. fakir yok.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• İstanbul da yaşıyorsanız son derece sıradan bir durum. Göççücük şehirde 20 milyon insan yaşıyor dile kolay 20 milyon çoğu ülkenin nüfusundan fazla awk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynen öyle, parası olan adam niye ekonomiden krizden vs etkilensin ki, yemek fiyatları artıyorsa adamın evinin arabasının fiyatıda artıyor, bankadaki doları altını da artıyor. Ekonomi aldığı maaşla ucu ucuna geçinenleri ilgilendirir o da toplumun küçük bir kısmı.

Bu millette para var.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.