Şimdi Ara

Artık Oyunlar Zevk Vermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, bugün sizlerle bu konuyu tartışmak istedim. 2016 yılına gelmemizle mi yoksa oyunların kötüleşmesinden mi yoksa bizim yüzümüzden mi böyle oluyor bilemiyorum ancak artık oyunlar zevk vermiyor. Ben bu sorunu 2015'ten beri yaşamaktayım. 2015'ten beri, uğraştırmadan oynayabileceğim, karmaşık olmayan basit oyunları oynama gibi bir alışkanlığım olmaya başladı, her ne kadar basit değil gibi görünse de Skyrim'e girip bir kaç tane mağarada adam öldürüp çıkıyordum. 2015'in sonlarında tamamen oyunlarla olan bağlarımı kopardım, 2 ay öncesinde City Skylines almıştım, bir hevesle 7 8 saat oynadım, sonra bütün isteğim kaçtı ama sadece bu değil, CoD MW serisine başladım, 4 - 5 saat sonra oyunun yüzüne kaç aydır bakmadım. Sadece BF fanı olarak şu geçtiğimiz hafta BF 1 açık betasını oynadım, 25 saate yakın bir oynama sürem oldu ama gerçekten zevk alarak oynadım, ancak genele bakılırsa benim için 2016 yılı oyunsuz geçti.

Yaşım 18 diyebiliriz, 1 hafta gibi bir süre kaldı reşit olmama. Ortaokul yıllarımı hatırlıyorum da, bilgisayarım şimdiki gibi modern oyunları çalıştıracak sisteme sahip değildi ancak oynayabildiğim eski oyunlar, GTA Vice City, San Andreas, CoD 1 gibi oyunları büyük zevkle oynardım, saatlerce bilgisayar başından kalkmazdım, ancak artık bana zorla oyun oyna deseniz yapabileceğimi sanmıyorum, o eski istek gelmiyor ve zevk de alamıyorum.

Sizce bu hissin nedeni nedir? Bu konu hakkında tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 15 Eylül 2016; 16:19:40 >

• Cod bf cs oynarsan normal tabii. Hikaye ağırlıklı oyun oyna birde. Bir amacı olmayan multiplayer oyun bir süre sonra sıkıyor. Hikayeli oyundan en azından keyif alıyorsun hele RPG ise oyun saatini katlayabiliyorsun.

edit: Skyrim demişsin de yani onun en keyifli yanı da modları ve çevresi falan. Witcher dene bence sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 15 Eylül 2016; 21:52:06 >
  • Bende de aynı şekilde. Zevk alıyorum ama eskisi gibi değil ya. Beni hep The Last of Us yaptı. Ondan sonra çıkan oyunlar hep çerezlik oldu benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim'i sonuna kadar sömürdüm, 300'den fazla saat oynanışım var, bunun 250 saati modlarla oldu. Skyrim'e doydum, DLC'ler kaldı sadece. Ama Witcher'ın mekanikleri pek hoşuma gitmedi gibi geldi, o yüzden hiç bakmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

Skyrim'i sonuna kadar sömürdüm, 300'den fazla saat oynanışım var, bunun 250 saati modlarla oldu. Skyrim'e doydum, DLC'ler kaldı sadece. Ama Witcher'ın mekanikleri pek hoşuma gitmedi gibi geldi, o yüzden hiç bakmadım.

Gta 4-5,Mafia 1-2,Hitman tavsiye ediyorum

• quote:

Skyrim'i sonuna kadar sömürdüm, 300'den fazla saat oynanışım var, bunun 250 saati modlarla oldu. Skyrim'e doydum, DLC'ler kaldı sadece. Ama Witcher'ın mekanikleri pek hoşuma gitmedi gibi geldi, o yüzden hiç bakmadım.

1. oyun biraz zordur ama diğerleri de o kadar zor değil. Şans ver derim.
  • Mafia serisini oynamadım ama bütün seriyi internetten izledim. Geri kalan oyunların hepsini oynadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mafia serisini oynamadım ama bütün seriyi internetten izledim. Geri kalan oyunların hepsini oynadım.

Oynayacak oyun kalmamis ondan demek ki

• 80 li yillarin basindan beri oyun oynarim ve hala keyif alabiliyorum. Bence senin sıkıntın yanlis oyunlari oynamaktan kaynaklaniyor. Grafik ve oyun oynamak icin platform takintin yoksa oynayacak bir dunya kaliteli oyun var.

En basidinden son 5 yil icinde cikan kaliteli bagimsiz yapimlara bakman yeterli olacaktir.

• Platform sistem gibi sıkıntılarım yok, sıkıntı hevesle oyunu alıp biraz oynadıktan sonra çıkınca bir daha yüzüne bakmamak. Aklıma gelmiyor, gelse bile giresim gelmiyor.
  • Şu aşağıdaki oyunları deneyin...

- To the Moon (Türkçe desteği var)
    - Undertale (Türkçe yama var)
    - Limbo
    - Unravel
    - Ori and the Blind Forest
    - Braid (Türkçe yama var)
    - Abzu
    - Inside
    - Papers Please (Türkçe yama var)
    - Soma (Türkçe yama var)

Eğer Playstation 4 varsa;

- Journey
    - Flower
    - Tearaway
    - Beyond Two Souls (Türkçe desteği var)
    - Ratchet and Clank (Türkçe desteği var)

Bu oyunlara şans verirseniz, ben aralarında muhakkak zevk alarak oynayacağınız oyunlar olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Eylül 2016; 8:13:52 >
  • Haftalık oyunlardan zevk alamama konusuna hoşgeldiniz.
  • Vermezse vermesin bırak herkese zevk verecek diye birşey yok.
  • Bu sene oyun çıkmadıki farkındamısınız bilmiyorum ama oyun dünyası şuan çıkmazda. Millet sadece remastered oyunlar yapıyor, 2016 yılında kaç tane güzel oyun çıktı, yada bunu geçin kaç tane oyun var şuan çıkmasını dört gözle bekletecek?

Gta V, Witcher, Last Of Us, Diablo 3 gibi oyunlar çıkmadan yeri göğü inletirdi şimdi öyle bir oyun yok.

• Life is strange, Wolf amoung us gibi oyunları denemelisin.
  • fallout 4 dene ağladım oyunun sonunda resmen uzun zamandır böyle oyun oynamamıştım
  • bende de aynı sorunsal var.
  • 1 doz Portal serisi iyi gelir.

• hazır remastered gelmişken bioshocka grimeyi düşünüyorum tavsiye ederim
  • quote:

Selamlar arkadaşlar, bugün sizlerle bu konuyu tartışmak istedim. 2016 yılına gelmemizle mi yoksa oyunların kötüleşmesinden mi yoksa bizim yüzümüzden mi böyle oluyor bilemiyorum ancak artık oyunlar zevk vermiyor. Ben bu sorunu 2015'ten beri yaşamaktayım. 2015'ten beri, uğraştırmadan oynayabileceğim, karmaşık olmayan basit oyunları oynama gibi bir alışkanlığım olmaya başladı, her ne kadar basit değil gibi görünse de Skyrim'e girip bir kaç tane mağarada adam öldürüp çıkıyordum. 2015'in sonlarında tamamen oyunlarla olan bağlarımı kopardım, 2 ay öncesinde City Skylines almıştım, bir hevesle 7 8 saat oynadım, sonra bütün isteğim kaçtı ama sadece bu değil, CoD MW serisine başladım, 4 - 5 saat sonra oyunun yüzüne kaç aydır bakmadım. Sadece BF fanı olarak şu geçtiğimiz hafta BF 1 açık betasını oynadım, 25 saate yakın bir oynama sürem oldu ama gerçekten zevk alarak oynadım, ancak genele bakılırsa benim için 2016 yılı oyunsuz geçti.

Yaşım 18 diyebiliriz, 1 hafta gibi bir süre kaldı reşit olmama. Ortaokul yıllarımı hatırlıyorum da, bilgisayarım şimdiki gibi modern oyunları çalıştıracak sisteme sahip değildi ancak oynayabildiğim eski oyunlar, GTA Vice City, San Andreas, CoD 1 gibi oyunları büyük zevkle oynardım, saatlerce bilgisayar başından kalkmazdım, ancak artık bana zorla oyun oyna deseniz yapabileceğimi sanmıyorum, o eski istek gelmiyor ve zevk de alamıyorum.

Sizce bu hissin nedeni nedir? Bu konu hakkında tartışalım.

aynısı bana da oluyor bunun sebebi oyun piyasasının düşüsü piyasada artık kaliteli oyunlar yok senin de dediğin gibi bf1 nasıl oynamışsın öyle kaç tane oyun geliyor herkes artık mobil platform tarzı şişirilmiş oyunlarla para kazanmaya bakıyor oyun işi de bir nevi sanattır nasıl futbol eskisi gibi değil endüstriyel futbol her şey para oldu aynı şekilde bu durumu böyle açıklıyorum ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.