Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi izlerken iceride dans edenler arasindan madison ivy 'i ekranda gorunce gevseyen kaslarim birden aklima geldi kapiyi actim ve
  • Bir de kimi göreyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşımda zebani yoktu tabiki. Gördüğüm bir güzellikti. Acaba kimdi bu.
  • evrendeki tum zebanileri oldumustum onlar olamazdi, her taraf bugulu net goremiyordum kas gevsetici olarak bildigim ilacin etkisimiydi yoksa ben zebzombi kirma mi oluyordum bir melez! o bi 1 !
    ama cok tatli bakiyordu bu tarafa, kimdi hala cikaramiyordum baktim baktim..
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    Hayır olamaz diye bağırdım haykırdım. Bu bir mutasyon geçirmiş zebaniydi. Mutasyon geçirerek kılık değiştirmişti.Tam küreğimi alıcakken elimi birisi tuttu ve ..
  • ona ben o bi 1'm sende 2 dedim
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    Oda dedi: Sen ne diyon lan değişik.
  • Sonra ona dedimki al dedim küreği dedim git dedim ne yaparsan yap dedim ama dedim al dedim çocuklarını dedim çocuklarını istiyorsan git dedim.Bir anda çocuklarım aklıma geldi sonra aman tanrım didim ve odaya doğru koştum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacarLife

Oda dedi: Sen ne diyon lan değişik.

kapiyi acar acmaz karanlita biri secemedim etraf buguluydu, bir ses cikartiyordu anlamaya calistim kulagimi uzattimda tencerelerim var tencerelerim var tekrarlayip duruyordu, markasi nedir sordum, Tacar dedi, takar mi dedim, tacar takmaz tacar takmaz dedi, suratina cekiverdim kapiyi madisonumu aramaya basladim ne de olsa ben obi1 oda 2 ydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Sonra ona dedimki al dedim küreği dedim git dedim ne yaparsan yap dedim ama dedim al dedim çocuklarını dedim çocuklarını istiyorsan git dedim.Bir anda çocuklarım aklıma geldi sonra aman tanrım didim ve odaya doğru koştum ...

Sonra baktım ki çocuklarım mışıl mışıl uyuyormuş. Ama ters giden bişey olduğunu fark ettim. 2 çocuğum olmasına rağmen odada 3 çocuk vardı.Hemen çocuğu uyandırmaya gittim biraz dürttüm ve ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacarLife

quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Sonra ona dedimki al dedim küreği dedim git dedim ne yaparsan yap dedim ama dedim al dedim çocuklarını dedim çocuklarını istiyorsan git dedim.Bir anda çocuklarım aklıma geldi sonra aman tanrım didim ve odaya doğru koştum ...

Sonra baktım ki çocuklarım mışıl mışıl uyuyormuş. Ama ters giden bişey olduğunu fark ettim. 2 çocuğum olmasına rağmen odada 3 çocuk vardı.Hemen çocuğu uyandırmaya gittim biraz dürttüm ve ...

Bunu kim içeri aldı lan diye bağırdım Tanımadığım çocukta uyandı ve bana döndü.Bir de baktım ki...
  • O benim İzmirli Selinden peydahladığım çocuğummuş
  • Yani o öyle dedi. bunu ben onu yabancı olduğu için öldürürken son nefesinde söylemişti.

• Bunun aciaina dayanamayip şeyimi kestim.

• Sonra onun aslında salatalık olduğunu farkeddim
    Salata yapmak için tabagı hazırladım

• Ama oruç olduğumu hatırladım. Sonra da yatsı vaktinde olduğumu hatırladım. Sonra da canım sıkıldı ve bir kitap açıp okumaya, kültürlenmeye karar verdim

Edit: 1000. mesaj onuru benimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 24 Temmuz 2014; 2:06:43 >
  • 1000. mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 24 Temmuz 2014; 2:04:31 >
  • kitapta zombanileri okuyordum birden aciktigimi anladm, pencereden yurek sahlandiran ezgileri isittim ne yapmam gerektigini ve nerede oldugumu dusunurken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 24 Temmuz 2014; 2:58:28 >
  • Aman Tanrım didim karşıdaki yoksa Shakira miydi

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.