Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.kez olene kadar yeniden olup olmiyecegim konusunda olulerden olum fikri alalim diyordu ama yaninda birden dag sicani belirdi ve ona dedi ki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell.. -- 23 Temmuz 2014; 6:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sus ve sessizliği bozma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri donusu olmayan ruyada olmayan kurtulusu olmayan hic bir turlu kurtulamayacagim ve devam edemeyecegim bir bosluk ta kendimi buldum ve 6 sn sonra icimden bile dusunemiyecegim artik son

• diye söylenirken karşımda 2000'li gördüm
  • Diye dusunurken aslinda herseyim baslangici olan Zebaniler Birligi Baskani Harun abi geldi

• O kadar "sağlam" bi konu ki, tüm abazanlar doluşmuş; yok eline aldı yok huri yok kucak.
    Size terbiye verdiğini sanan insan bozuntuları kimlerin ürünü acaba. 3lü 5li ?
  • Diye düşünürken aptal olduğumu anladım. Annem kalk oğlum kahvaltı hazır dedi. Gittim yanına ama o aslında zebaniymiş. Hemen üzerime zıpladı ve bana......

• Ve Harun abi bana aman tanrım didim dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kosarak bayan perlie nin yanina gidiyordum ama bi anda yanimda bir osuruk bocegi belirdi

• baktim cok cirkinsin cok da kotu kokuyorsun evde de kalmissindir sen ayrica ne boka yararsin ne sin sen be kahrol ve ayni siddetle defol dedim
  • Oda de sixtir lo deyip yanımdan ışık hızıyla uçtu gitti.

• Birden gozlerimi actim. Sacma sapan zebani ve aslanlarin tecavuzleriyle dolu bi ruya gormustum. Sonra kalktim ve bime girip bimin cikolatasindan aliyodum ki ne goreyim

• kadim BIM kapilari! dudaklarimdan yere dusen parcaciklari narince alayim derken gozumun onunde dun gibi canlanan Zebaninin cektirdigi gazaplari respawn ettigi nOOblari hatirlayarak ona arzuyla "Al beni gotur istedigin yere" dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 23 Temmuz 2014; 12:39:06 >
  • Kasadaki kadin artik zebani gormek istemiyorum diye bagiriyordu ve sonra yine uyandim ve dedimki bune lan ruya icinde ruya sanki inception

• Ben bu hikayeyi bozarim didim. Ama bozamadim. Cunku benden sonraki gardaslqr devam etcek

• sonra metallica komserinde beni üzdüler ve

• aldin beni goturdun mu istedigim yere diye zevkle hayvansal haykirdim onun guclu kollarinda
  • bir anda zebanilerde büyük bir coşkuyla konsere katıldı, ve daha sonra...
  • Çok saçmaladım dedi ve bütün yazdıklarını çöpe attı.Baştan başlayacaktı kitabı yazmaya
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.