Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pencereye yoneldim. Tam bakicakken zil caldi.Kapinin deliginden baktim ama kimse yoktu.Sonra pencereye tas atildi. Hemen kostum baktim aman tanrim didim.İbrahim Tatlises klip cekiyordu. Cok sinirlendim ve İbrahim Tatlisesin yanina gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba Tatlisex didim hemen aldim kilicimi elime ve 2 el ates ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 24 Temmuz 2014; 4:53:01 >
  • Ama o da ne tatlısex e hiçbir şey olmamıştı çünkü vücudu tatlısex çiğ köfte ile doluydu beni kovalamaya başladı

• tatli tatliseXerek kosmaya basladim
  • Balkondan atladım 5 kat aşağı düştüm O hızla toprağı delerek zebani bir modelin soyunma odasına düşmüşüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Zebani gördük. Zebanide beni gördü zebaniye selam dedim oda bana selam dedi nbr dedim ii sn dedi bende iyi dedim.

Edit: Konu bukadar benim sayemde tuttu ama -273 eksi var. Yazık Çok yazık
    Ayrıca Reklam alınır

kardeşim eksi vermek için login yaptım
  • yazan pankarti zarzor goruyordum karanlikti yerin dibinden olsa gerek diye hafsaladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

yazan pankarti zarzor goruyordum karanlikti yerin dibinden olsa gerek diye hafsaladim

sonra uyandığımda fark ettim tüm bunların hepsi rüyaymış

hemen kahvaltımı yapıp işe gittim
  • Çalışma yerine çıkmak için asansöre bindim.5.kata bastım 2. Katı geçerken asansörelektrikler gitti.Asansörde kalmıştım.

• ve isinlanarak geri geldim baska bir boyuta gectigimi ruya icinde ruya sanki incepticon bu böyle olmaz son ihtimal liposucticon yaptirarak cozdum
  • Dedim ki ona kufur etme 4 gun sonra fenerin maci varmis.Ama o beni dinlemedi ve bir zebani gibi davraniyordu.

• Keşke sadece zebani gibi davransaydı kendisi tam bir kezbaniydi küfür ettiği için hemen onu bağladım ve etrafında koşmaya başladım
  • Sonra bunu niye yapiyorum ki dedim kendi kendime agzinin ortasina iki patlatip kapi disari ettim

• Evde yanlız kalmıştım, bir den kapı çaldı, zebani geri geldi diye düşünürken kapıyı açtığımda karşımda onu gördüm
  • Onu gördüğüm için o kadar heyecanlanmıştım ki okumayı, yazmayı ve hatta düşünmeyi unuttum. etsdbf dshjdhjd fklyddg ? bat geıku sıtır gort lo!
  • ama o beni göremiyordu
  • shirak! ettim ortam senlendi
  • Ardından eline verdiler.

• bir de ne goreyim shirak eden ortamda madison ivy ve haremi hangbang yapiyordu, aska geldim gobek atmaya basladim
  • Göbek attıkça atıyordum, durduramıyordum kendimi. Ama birden nasıl olduysa durdum. Meğerse göbeğim bitmiş. Resmen sıra sıra karın kaslarım vardı artık. Bunu gören herkes aman tanrım didi.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.