Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr3amWalk3r

quote:

Orijinalden alıntı: erenmemo

Arkadaşlar bu siteyi ilk keşfettiğimde konu dışı bölümünde her 3-4 konudan birinde kahkaha attıracak türden konular oluyordu ama şimdi çok zor denk geliyorum bende dedimki bi konu açayımda keyfimiz yerine gelsin hem de Ramazan'da sahura kadar beklerken zaman geçer dedim. Yapacağımız şey eskiden de yapılan bir şey cümle tamamlama ama modası geçmiyor ben başlatacağım siz devamını getirin.

Arkadaşla cips-kola yiyip içip hemde televizyon izliyorduk bir de ne görelim...

İYİ ŞANSLAR...

Arkadaş bu konu bu kadar tutcakmıydı ya SUPEEEEER

Konu tutunca heyecan yaptı

Zihahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu siteyi ilk keşfettiğimde konu dışı bölümünde her 3-4 konudan birinde kahkaha attıracak türden konular oluyordu ama şimdi çok zor denk geliyorum bende dedimki bi konu açayımda keyfimiz yerine gelsin hem de Ramazan'da sahura kadar beklerken zaman geçer dedim. Yapacağımız şey eskiden de yapılan bir şey cümle tamamlama ama modası geçmiyor ben başlatacağım siz devamını getirin.

İYİ ŞANSLAR...

Benim için Büyük bir başarı lan ardı arkası kesilmiyor ben dedim en fazla 1 sayfalık olur dedim 8 sayfa oldu hala devam ediyor

• quote:

quote:

quote:

İYİ ŞANSLAR...

Benim için Büyük bir başarı lan ardı arkası kesilmiyor ben dedim en fazla 1 sayfalık olur dedim 8 sayfa oldu hala devam ediyor

Hll knk spr dvm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Micarken tuvaletin deliğine dustum

• Ve orada bir anda küçülüp çeşitli lağım canavarları ile karşılaştım. Çok karanlık bir atmosferde gözlerini elinde tutan bir canavar arkadan sinsice yaklaşıp şu sözleri söyledi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 2 Temmuz 2014; 0:22:08 >
  • seninkisinin boyu benden uzunsa serbestsin değilse domalırsın
  • Bi anda arkamda bir sıcaklık hissettim

• neyseki klimayı açınca biraz rahatladım , ama söylediği söz hala aklımdaydı
  • Sonra lağımda klima ne arıyor diye düşündüm.

(Konu uçar)

• Sonra herkes öldü

• Dünyada sadece ben ve miranda kerr kaldi

• Sonra isimlerimizi havva ve adem olarak değiştirdik ve...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalperestlikte zirve yaptığımı anladım ve bu hayali bir kenara bırakıp abazanlığa son verdim sonra düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. SS -- 2 Temmuz 2014; 1:26:50 >
  • Nasil zaman makinesi icat edebilirim acaba

• diye düşünürken tekrardan zebani geldi baba naber dedi
  • Ben de sen sus lan israil dölü dedim
  • O başlık ne ya
  • Diye sordu bende bilgisayarin kasasini yan yatirdim

• Sonra babam ne yapıyorsun düzelt şu kasayı dedi düzeltmeye çalışırken elimden kaydı ve düştü kasa şu an bilgisayarsızım.
  • sonra bi baktım zebaniler benim için kasa çalıp bana verdiler bende kasayı aldım ve el harekati cekip oradan uzaklastım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.