Şimdi Ara

Artık Neden Keskingagalardan başlanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda çoğu jungler keskingagalardan başlıyor Red yerine. Bunun nedeni nedir bir değişiklik mi oldu?

• daha fazla exp alıyosun kuş başlayınca
  • Tılsım ile başlıyorsan kuşlardan başlamak mantıklı bir de alan etkili bir yeteneğinin olması gerek ki işe yarayabilesin hızlı temizleyebilesin.

Sebebine gelirsek ilk önce tılsımın özelliğine bakalım:

Ormanda +%150 Taban Mana Yenilenmesi

ÖZEL Pasif - Diş: Bir canavara büyü veya saldırıyla hasar vermek, 5 sn. içinde 25 Can çalmanı sağlar. Canavar katletmek özel ilave deneyim kazandırır.

Şimdi gelelim mantığına bu eşyayı aldık kuşlara gittik nidale w zac w gragas (bunda ne açıyorlar q w bilmiyorum ama ben w açıyorum) gibi bir yeteneğimiz ile başlıyoruz kuşlara vurmaya. Birde bakıyorsun canımız azalmıyor sonrasında kuşları rede kitelayarak kesiyoruz. Önemli olan hız burda. Canımız azalmadı ve rede 2 level olarak giriyoruz kesiyoruz.

Olay bundan ibaret. Yanlışım varsa konuşup tartışalım bu bölüm biraz canlansın. Troll mesaj görmekten gına geldi artık bu bölümde.

• DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    Ek olarak bot tarafından başlamak, bot lane'i gerçekten çok geri düşürüyor. Özellikle karşı bot lane kendi ormancısına yardım etmediyse koridor üstünlüğü direkt onlara geçiyor
    Orta koridorun da alan hasarlı bir yeteneği varsa 1 kere vurarak yardım edip koridorunda geri başlamıyor.
  • Ayrıca kuşlarda ortalama level exp bonuslarından dolayı küçükleri önce kesersen sadece onlarla level 2 oluyorsun.Farklı dönüşler de yapmaya olanak sağlıyor böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 8 Temmuz 2017; 16:3:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Ek olarak bot tarafından başlamak, bot lane'i gerçekten çok geri düşürüyor. Özellikle karşı bot lane kendi ormancısına yardım etmediyse koridor üstünlüğü direkt onlara geçiyor
    Orta koridorun da alan hasarlı bir yeteneği varsa 1 kere vurarak yardım edip koridorunda geri başlamıyor.

Kaç dakika da buff kesiyorsunuz allah aşkına ?

Ne geri düşürmesi ? İlk creep gelmeden zaten lanede bot, aksi saçmalık.

Şimdi idda etmek ve beni banlatmak yolda
  • Nerden başladığın kimle oynadığın ile alakalı, AOE ve hızlı vurmuyorsa gagalardan başlamak imkansız.

Gagalardan başlayanlar Eve, Heca, Gragas etc. Olabilir ama bana sorarsınız yardım iyi ise direk buffdan başlamak en hayırlısı.
  • Farklı gözükme çabası keskingagalardan başlıyım da ooo Prof oyuncunun smurfu geldi ooo desinler diye redden başla bluedan başla fantaziye gerek yok
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    Karşının yardım etmediğini göze alırsak, sen koridora yaklaşık 10 saniye geç geliyorsun, ve bu sürede karşı bot lane her türlü minyonları itecek.
    Akabinde 2. minyon dalgasını onlar karşılayacak taraf yine karşısı, yani önce 2. seviye onlar olacaklar. Seni kule altına ittirdikten sonra ellerinde 4 tane ward olacak, bunlarla alt koridorun görüşünü tamamen sağlayabilirsin. Yani extrem bir durum olmadığı müddetçe karşı ormancıdan kolay kolay baskın da yemezsin.

Bu arada ben seni şiyayet etmemiştim o gün, banlanmanın tek sebebi yazdığın aşırı agresif cümleler olsa gerek.
    Misal şu an ki amacını da gayet iyi biliyorum.
  • Şunuda biri eklememiş red buff boşa gitmiyor, direk baskında deneyebiliyorsunuz alan hasarı olmayan şampiyonla olmaz.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Fazla agresif yazmıyayım o zaman.

Nasıl bir zaman anlayışın var bilmiyorum ama ciddi şekilde geridesin.

Botda bir ormacının 1:40 a kadar Buff kesemeyeceğini idda ediyorsun ?

Yani yardım eden bot minyon kaçırır iddan bu mu ?
    Minyon kaçırdığını söylemedim, sen bana öyle dolmuşsun ki yazdığım şeylerin üstüne 10 kat ekleyerek abartıyorsun.
    Minyon kaçırır demedim, minyon ittirmeye geç başlarlar. Minyon geç ittiren taraf, 2. seviyeye geç ulaşır.
    2. seviye olan taraf da, haliyle 1. seviyelere karşı takas kaybetmeyeceği için onları zonelarlar, hata yaparlarsa da sihirdar büyüsü / ölümle sonuçlanır.
    Hiç bir şey yapamasalar bile karşı bot lane'i kule altı oynatır, nehir görüşünü ele geçirirler. ormancıların karşılaştığı noktaların çoğunda iten taraf daha önce gelecek.
    Ekstra olarak bot kulesine arada hasar verecekler, ki bot kulenin hasar indirgemesi yok. Ne kadar çok vurup hızlı alırsan, o kadar kolay domine edersin oyunu.

Başka sorun varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.
    exp kaçırmak değil yüksek liglerde koridor baskısı ve avantajını ilk giden taraf alır, yardım eden taraf da büyük bir dezavantajla başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

exp kaçırmak değil yüksek liglerde koridor baskısı ve avantajını ilk giden taraf alır, yardım eden taraf da büyük bir dezavantajla başlar.

Hecarim W mu Q mu başlıyor kuşlarda?
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Q her zaman. W başlamak saçma.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Gagalarda çok fazlaca can doldurduğu için sormuştum, arada Hecarim oynuyorum, uatasına sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Kaç dakika da buff kesiyorsunuz allah aşkına ?

Ne geri düşürmesi ? İlk creep gelmeden zaten lanede bot, aksi saçmalık.

Şimdi idda etmek ve beni banlatmak yolda

:) hocam ilk creep gelmeden değil ilk creep ölmeden doğru cs kaçırmıyosun ama zaten olay cs kaçırmak değil wavein kontrolüdür eğer karşı bot lane 2. çalıya geçip minyonları görür görmez vurmaya başlarsa minyonlar senin kulenin altına çok saçma bir şekilde geliyor ve 1 levelda adc hasarıyla alamıyosun 1 wave kaçırmak sıkıntı değil tamam ama rakip 2 level avantajınıda ele geçiriyo sürekli sizi darlıyo bot lanede oynamadığınız çok belli ama bir kere deneyin :)

• Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Q başlamazsan kesemezsin.Can doldurması zaten daha çok jungle eşyasından geliyor.Q ile baya hızlı kesebilirsin
  • Rammus kuş başlayabilir mi ?
  • Şu metada yardım alınmadan rahatça orman dönülebilir bence. Orman yaratıkları cidden güçsüzler sezon 5'e göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.