Şimdi Ara

Artık Mat1 Sorununu Halletmiş Bulunuyorum.Mat1 den sorunu olanlar baksın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
5
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.mat1 artık yapabılıyorum.belli bir mantığı var.ben sadece o mantığı kavradım okadar.buda çok sevdiğim bi sayısalcı bi arkadaşım sayesınde oldu.artık soru bankalarındakı 20 sorudan en en 15 tanesını yapıyorum.yapamadıklarımıda hocalara gösterıyorum.onlarla çözuyoruz.şimdi nasıl ilerledim ben bu dersten..
    Arkadaşlar mat1 e şöyle çalışın.sayısalcı bi arkadaş bulun.sizi çalıştırsın.sonra onla beraber test falan çözun.daha sonra eve gelın matkademi ve ofisokul dan soru çözumlerıne ve konu anlatımına bakın.ekol hocayıda unutmayın.günde 3-4 saatle bu işi yapabılırsınız.şuanda ben temel kavramlardan bir çok soruyu yapıyorum.elbette yapamadıklarımda var.ebob ve ekoktan bugun çözduğum testlerde 46 sorudan 32 soru yaptım.sayısalcı arkadaş saolsun hep yardım ediyor tabıkı.soru tıpleri çok fazla değişmedıkçe yapıyorm yani.kıtap konusunda size fem simetri ve fem ilk adım soru bankası.
    dershanede dersi dinleyın varsa bı arkadaşızla koınuyu tekrar edin ve soru çözun.eve gelın matkademıden konu anlatımı tekrar edin.çözmlu sorulara bakın.pc yi kapatın simetriden konu anlatımı ve soru çözumu yapın.sonrada ilk adımdan soruları çözun.hergun yapıyorum.aldığım verim gercekten mükemmel.bu gidişle inşallah 25+ yı görucem mat1den.
    Başarılar dilerim.
    Edit: Ben yaptıysam herkes yapabılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukcu Polis -- 9 Kasım 2012; 21:15:54 >

• valla azmin sonu işte keşke bende mattan 15+ görsem temelım yok
  • aynen bende 20-25 net yapmak istiyorum ama zor gözüküyor bugün töder de 40 sorudan 10 tanesini yapabildim moralim iyice bozuldu
  • bende yapabılsem keske su matı. 10 13 net anca yapıyorum. senın dedıklerını yapsam butun gunum gıder heralde mata ben sımetrıden bakınca konu cok uzun suruyo falan zamanda cabuk gecıyo bakıyorum hıc bısey yapmamsm nerdeyse butun gun . sen kac saatte bıtırıyosun ve bı gun ııcınde dıger derslerede vakıt ayırabılıyo musun?? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur bakalım daha temel kavramlardan 20 soruda 15 tane yapmışsın daha bölünebilme,yaş,hız,kar-zarar,fonksiyon konuları var ebob ekok 46 soruda 32 iyi bir bilanço değil.
    Ayrıca biraz hızlanmalısın birçok kişi mat 1'i yazın bitirdi.
  • diğer derslere fazla zaman harcamıyorum.hepsine günde 1.30 saat kadar zaman ayırıyorum.sözellerim epey iyi.sözellerde 33 netin altına hiç inmedim.oyuzden fazla sözelleri kasmıyorum
    @ANTİ BUG elimden gelen şimdilik bu kadar.ama olayı kavradım yani.dediğimm gibi soru tipleri çok değişmedikçe her testten 3-5 tane boş veya yanlış yapıyorum.onun dışında iyi gidiyor.valla yazın vaktım olmadı ders çalışmaya.işe girip para kazandım.dershaneye yazıldım.elimden gelen bu.allahın izniyle bu çalışmayla mat1 halolacak.
    hergün 3-4 saat ayırıyorum.dershanede etüte kaldığım zamanlar hariç tabiki onlarıda katarsak 6 - 6.30 saat falan mat1 çalışıyorum.ve hakkınıda vererek çalışıyorum yani.sayısalcı arkadaşım bana gel sana sistemi öğreteyim dedi.sadece 1 hafta sonra falan ben mantığı artık kavradım.artık yapabılıyorum.darısı sizlerin başına.
    bu arada bugun karışık bı test çözdüm.temel kavramlardan ebob ekok dahil 103 soru vardı.doğru sayısı 86 doğru 10 yanlış 7 boş yaptım.bana göre sonuç mükemmel gibi tabiki full çekmek çok daha başka ama nerde eski ben nerde şimdiki ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukcu Polis -- 11 Kasım 2012; 22:56:17 >

• @ANTİ BUG : temel kavramlardan 15 tane yapıyorum demedim.mesela 20 soru var 15 tanesini falan yapıyorum.gerisi ya yanlış yada boş.ama o sorularıda yapmaya gayret ediyorum.yapamayınca çözdürüyorum hocalara.yada whatshap denen o telefon programından arkadaşa yolluyorum soruyu.o yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

@ANTİ BUG : temel kavramlardan 15 tane yapıyorum demedim.mesela 20 soru var 15 tanesini falan yapıyorum.gerisi ya yanlış yada boş.ama o sorularıda yapmaya gayret ediyorum.yapamayınca çözdürüyorum hocalara.yada whatshap denen o telefon programından arkadaşa yolluyorum soruyu.o yapıyor.

Ben zaten kötü Birşey demedim sadece biraz hızlanman gerektiğini söyledim ama işi kavradıysan gerisi gelir mat 1 in %80 i mantıkla çözülebiliyor.
    Hedefine ulaşırsın inşallah.

• quote:

Evet arkadaşlar.mat1 artık yapabılıyorum.belli bir mantığı var.ben sadece o mantığı kavradım okadar.buda çok sevdiğim bi sayısalcı bi arkadaşım sayesınde oldu.artık soru bankalarındakı 20 sorudan en en 15 tanesını yapıyorum.yapamadıklarımıda hocalara gösterıyorum.onlarla çözuyoruz.şimdi nasıl ilerledim ben bu dersten..
    Arkadaşlar mat1 e şöyle çalışın.sayısalcı bi arkadaş bulun.sizi çalıştırsın.sonra onla beraber test falan çözun.daha sonra eve gelın matkademi ve ofisokul dan soru çözumlerıne ve konu anlatımına bakın.ekol hocayıda unutmayın.günde 3-4 saatle bu işi yapabılırsınız.şuanda ben temel kavramlardan bir çok soruyu yapıyorum.elbette yapamadıklarımda var.ebob ve ekoktan bugun çözduğum testlerde 46 sorudan 32 soru yaptım.sayısalcı arkadaş saolsun hep yardım ediyor tabıkı.soru tıpleri çok fazla değişmedıkçe yapıyorm yani.kıtap konusunda size fem simetri ve fem ilk adım soru bankası.
    dershanede dersi dinleyın varsa bı arkadaşızla koınuyu tekrar edin ve soru çözun.eve gelın matkademıden konu anlatımı tekrar edin.çözmlu sorulara bakın.pc yi kapatın simetriden konu anlatımı ve soru çözumu yapın.sonrada ilk adımdan soruları çözun.hergun yapıyorum.aldığım verim gercekten mükemmel.bu gidişle inşallah 25+ yı görucem mat1den.
    Başarılar dilerim.
    Edit: Ben yaptıysam herkes yapabılır..

katılıyorum sana bende senin gibi sıfırdan başladım ve biraz ilerlettim. maalesef dershaneye gitme şansım olmadı ve yardım edecek arkadaşım da yok. kendi başıma halletmem gerekti. hala da öyle. bir de ben lise de sosyaldim. onun için bende diyorum ben yaptıysam herkes yapabilir

• bende zaten sen kötü birşey dedin diye bişey yazmadım.sadece acıklama yapma istediği duydum.inşallah sende hedefine ulaşırsın.
    muhsinsezal inşallah sende hedefine ulaşırsın.başarılar dilerim..
  • YGS Mat kısmı için yazın Simetri 3'lü seti ve Güvender Kolay Geometriyi bitirdim.Şimdi Simetriyi baştan tekrar ediyorum ve FEM Mat1 Konu Özetli Soru Bankası +FEMsetler (çıkmış sorular dahil) çözüyorum.Bunun yanında Fem-Simetri Geometriye çalışıyorum üçgen bitti dörtgenler yarıda.Fem ve zaman denemelerine 18-22 arası net geliyor ki son denemelerde fazla geleceğini tahmin ediyorum.12.Sınıf TM öğrencisiyim.Hedefim mat1'de en az 35+ yapmak.Başarılar arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

YGS Mat kısmı için yazın Simetri 3'lü seti ve Güvender Kolay Geometriyi bitirdim.Şimdi Simetriyi baştan tekrar ediyorum ve FEM Mat1 Konu Özetli Soru Bankası +FEMsetler (çıkmış sorular dahil) çözüyorum.Bunun yanında Fem-Simetri Geometriye çalışıyorum üçgen bitti dörtgenler yarıda.Fem ve zaman denemelerine 18-22 arası net geliyor ki son denemelerde fazla geleceğini tahmin ediyorum.12.Sınıf TM öğrencisiyim.Hedefim mat1'de en az 35+ yapmak.Başarılar arkadaşlar...

helal kardeşim Allah full çekmeyi nasip etsin sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

YGS Mat kısmı için yazın Simetri 3'lü seti ve Güvender Kolay Geometriyi bitirdim.Şimdi Simetriyi baştan tekrar ediyorum ve FEM Mat1 Konu Özetli Soru Bankası +FEMsetler (çıkmış sorular dahil) çözüyorum.Bunun yanında Fem-Simetri Geometriye çalışıyorum üçgen bitti dörtgenler yarıda.Fem ve zaman denemelerine 18-22 arası net geliyor ki son denemelerde fazla geleceğini tahmin ediyorum.12.Sınıf TM öğrencisiyim.Hedefim mat1'de en az 35+ yapmak.Başarılar arkadaşlar...

helal kardeşim Allah full çekmeyi nasip etsin sana

Allah herkesin gönlüne ve emeğine göre versin hocam inşallah sende hedefine ulaşırsın.

• Hukukcu Polis H kullanıcısına yanıt
    Kaç geldi mat-1iniz? Ve ne kadar sürede hallettiniz?
  • mat1 hakkında bu tarz açılan kaçıncı konu bu ya arkadaş mat1 bitmez asla mat2 gibi değildir nankördür mat1 de 32 sorudan 19-20 net yapıyorum geo ile beraber 25 leri buluyor ama asla mat1 yapabiliyorum demiyorum ygsye girince çok farklı durumlar olabiliyor mat1 asla hallolmaz
  • Azimin için tebrik ederim Böyle arkadaşlar kazanınca işte hiç sinirlenmiyorum...
  • İnşallah daha çok yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.