Şimdi Ara

'Artık kitaplarımız yok. Bizden size rakip çıkmaz artık merak etme.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çamaşır makinesinin ''KONULAR KALDIRILMASIN'' videosunda denk geldiğim yorumdur. Boğazıma yumruk gibi oturmuştur, hiçbir zaman unutmayacağım bir yorumdur.

• kitap gelir gecer alırsın kitabı
    milletin evi yok evi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Onu da geçtik hocam kalacak yer de bir şekilde ayarlanabilir ama insanlar yakınlarını bıraktı göçük altında. Bu sınav da gelip geçiyor ama onlar bir ömür boyu aklımızda kalıyor  

• O annesizin bu yorumu görünce ufacık bile rahatsız olmadığına adım gibi eminim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt

maximum 1-2 hafta sonra geri döner ''hey HeY heY WHatS hAPPEniNg yOuTuBe, DePreMzeDElErİ ELeMEK içİn bAaAaAaaaAaAaAaaAaSsSsSsSssSS'' diye

• o penis kafalının sesiyle okudum hocam. YKS ona bir güzel basacak umarım.

• Bence konuların kaldırılması yerine depremzedeler için özel kontenjan belirlensin, onlar kendi aralarında sıralansın depremden etkilenmeyenler de kendi aralarında sıralansın en adaletlisi bu gibi geldi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lazarus1456 kullanıcısına yanıt
    Acccayip karmasa cikar, yapmazlar.

• Şu eleman optiği bir kaydirsa o kadar ibretlik olur ki

• ben inanıyorum, başaramayacak

• Bu adam gelip bu kafayla büyüyünce doktor olacak bir de amk şaka gibi ya sınav sistemine bak en komiği de benim umrumda değil ben konuları bitirdim diyip videoyu çekerken eli ayağı titremesi böyle beyinsiz gerizekalılar olduğu sürece bu ülkede bir bokta ilerleyemeyiz

• bu boun ceng istiyodu

• Elemanın ne istediği veya ne hayal kurduğu çok da umrumda değil ama tek bildiğim gözünü kazanma hırsı bürümüş bencil bir gerizekalı olduğu.

• Bu adam neden bu kadar çok konuşuluyor DH'de? Burada açılan konularda görmesem varlığından haberim bile olmazdı, reklamın iyisi kötüsü olmaz diye boşuna dememişler. Yaptığı çok dikkate alınacak bir şey de yok, ilk 3k'dan mezuna bıraktığı için ve 2 senedir verdiği emekler, sınavdan konuların çıkartılmasıyla boşa gittiği için belli ki durumu tam sindirene kadar büyük bir sıkıntı yaşamış, aceleci davranıp destek de bulacağını düşünüp video çekmiş. Buna karşılık ağır bir linçle, büyük tehditlerle ve hakaretlerle karşılaştı, ben bu kadar fazla tepkiyi hak ettiğini düşünmüyorum.

Bu sene boun ceng'e girecekler zaten depremi falan boş verip hırsla sınava çalışmaya devam edenler olacak, sistem bunu bekliyor sonuç olarak da bunu çıkartıyor.

• ikigai kullanıcısına yanıt

hocam bu kadar tepkiyi gayet hak ediyor. ordaki insanlar kötü durumdayken o zat kendi hırsı yüzünden konular kaldırıldı diye isyan ediyor . sonra beklediği tepkiyi alamayınca ağlama numarası yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 11 Şubat 2023; 23:4:35 >
  • abi isterse 2 ay ertelensin. limit türev integral organik bitki modern fizik çemberin analitiğini bitirmek en az 3 ay sürer. hadi onu da geçtim, depremzede bir çocuk yeni konuyu nasıl öğrensin manyak mı bunlar

• ben de geçen hafta kafayı dağıtmak için salmıştım bu hafta kitap açamadım. belediyede falan çalıştım yardım etmeye çalıştım sürekli. iki gündür evdeyim ama kitap açamıyorum kafamı dağıtmak için oyun oynadım biraz ama işe yaramıyor başım çatlıyor. tek isteğim ordaki dostlarımızın hızlıca toparlanması

• Phurky kullanıcısına yanıt

hocam ptesinden beri içimden kitabın kapağını açmak hiç gelmiyor. sürekli haberlere bakıp bir umut birileri çıkar diye bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.