Şimdi Ara

Artık Kilo Yakım Sürecinde 3. Aşamaya Geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafamda 1 senelik olan yolculukta dayanıklılığımı arttırmak için en zorlayıcı kısıma geldik. Bu kısım artık işlerin çok daha başka yerlere geldiği bir yer. Özel kuvvetlerin çalışma planlarını inceliyorum.

Artık burası beni daha da zorlayacak. 1 Senedir yürüyüş ve yüzmeyle güzel kilo yaktım şimdi sırada iyice dayanıklılığı pekiştirmeye geldi iş.

116 Kilolarda başlayan maceram 99-90 arasında seyir ediyor. Fazlalıklardan tamamen kurtulacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 5 Haziran 2025; 1:11:41 >

• Dışarıdan nasıl göründüğün önemsiz bence
    Zaten aşırı datanıklı ve güçlüsün o koca çantayı tüm gün taşıyormuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Derdim body building değil. Ciğerleri sonuna kadar açmak ve olabildiğince güçlenmek. Göbek çevresinde ki fazlalığı atmak. Bel çevrem yeterince inceldi.

SAS, Delta force, Green berets, bordo berelilerin nasıl çalıştıklarını araştırıyorum. Birkaç yoldan araştıracağım konu daha var. Amerikan ordusunun bastığı kitaplarda var. Oradan da faydalanabilirim. Bakacağız.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

Yani o tarz bir şeye dönüşürsen uzun yaşamazsın hocam dikkat et

:tam performans çalıştırırsan vücut tükenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Yüzerken biraz zaman geçince yavaşlıyorum. Hala pandemi döneminden kalan kalıntıları atamadığımın kanıtı bu. Bu işi zaten GYM'siz yapacağım.

Vücut şu an güvenli bölgelere indi, kalp krizi geçirmemek için aldığım önlemlerde var. Vücudu baştan aşağı toparlamam lazım. Eski zayıf halime döneceğim.

Hocam ileride askere gideceğim. Gıdı bölgem vs baya eridi. Daha fazlasını yapmam lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.