Şimdi Ara

Artık hesapladım uykusuz gecelerin sonucu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat her gece 4:20-5:00 gibi kuş cıvıltısı oluyor penceremde,kırlangıçmı bilmiyorum ama çok hoş.

Sokak lambalari 7ye doğru sönüyor.

Acı çekiyorum 1-2 aydır durum böyle,sevgilim yok aşk acısı da değil sadece hayatın verdiği stres sanırım.Uyku için bitkisel ve zihinsel tavsiyeleri olanlardan yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hatta yazmıştın kıza pek ilgilenmemişti mevzuyla :D Karıştırıyo da olabilirim :)

O konuda 1-2 ay önceydi :)

Orijinalden alıntı: Trevorax

Sen sokak lambaları kaçta sönüyor diye konu açmamış mıydın kıza sokak lambalı iltifat edecektin :D

Hatta yazmıştın kıza pek ilgilenmemişti mevzuyla :D Karıştırıyo da olabilirim :)

O konuda 1-2 ay önceydi :)

Yok hocam o benim konum değil,uzun zamandır sevgilimde yok zaten.Şuan ki tek amacım şu uyku problemini giderebilmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde uyku duzenim bozuk

Hem rahatlatır hemde uykunu getirir .Bağımlı olacak kadar tüketmemeni öneririm .

yorgunluk güzel bir uykunun ilacıdır. illa git fabrikada işçilik yap demiyorum dışarda spor yap yor bedenini.

insan zeki olsada hayvanlar gibi bir vücuda ve biyolojiye sahiptir. bir köpek nasıl hergün dışarı çıkarılıp gezdirilmez ise rahat duramaz ve yorulmaz. insanlarda yorulmalı.

yorulmadığın sürece hayatın boyunca düzenin bozuk kalacak.

ha sen bunu uyguluyormusun dersen hayır, yapamıyorum ve uyku düzenim bir düzelip bir bozuluyor çok berbat bir durum. keşke bir iradeye sahip olsam her gün dışarıda en az 1 saat spor yapıp yürüsem. ama olmuyor

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• üniye gelince 1-2 ay benzer durumda kaldım sonra kendimi spora verdim bedenen ve zihnen rahatlıyorsun artık çevremle değil kendimle ilgileniyorum... genelde tek başımayım ama mutluyum çünkü kendim için bişeyler yapıyorum. özellikle salondayken mutlu oluyorum çünkü ordayken hangi kızın bana ne dediğini nasıl baktığını veya yemekhanede kafede gördüğüm çiftleri düşünüp dertlenmiyorum... psikolojik olarak beni güçlendiriyor fiziksel olarakta... illa spora git demiyorum mesela resme ilgin vardır al malzemeni sahilde yap ya da bi dağda veya evinde kendini kaybedeceksin sonra mışıl mışıl uyursun... 1-2 hafta boyunca dene bak huzura kavuşacaksın arada youtube'den motivasyon videolarıda izle

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

benimde uyku duzenim bozuk

Sende bizim gözümüzü bozcan

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.