Şimdi Ara

Artık herkese göre Discovery var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler DH videosunu izledim adamlar yapmış.

Geliştirilmiş Snapdragon 400 , 2 gb ramli Discovery tahminen 700-800 TL'ye gelecek.
    Snapdragon 800 , 2 gb ramli Discovery tahminen 900-1000 TL arasında gelecek.
    Geliştirilmiş snapdragon 800 , 3 gb ramli Discovery 1200 TL'ye gelecek kesin bilgi videoda söylüyor.

Şuanki amiral gemilerden daha hızlı ve daha ucuz Discovery Elite.Yakında yeni amiral gemiler geliyor onlar büyük ihtimalle 2200 TL civarında giriş yapacaklar.Ve onlarla aynı donanıma sahip Discovery Elite sadece 1200 TL.Neredeyse yarı yarıya.O yüzden acelesi olmayanlar yeni Discovery leri beklesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Şubat 2014; 23:40:29 >

• Herkese göre yok çünkü herkes 5.5 inch telefon kullanmak istemez benim için de tek sorun boyut şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Herkese göre yok çünkü herkes 5.5 inch telefon kullanmak istemez benim için de tek sorun boyut şuan

Aynen oyle. Ben yukseknperformans istiyorum ama bu performansi 5.5 inc te degil 4.7 de istiyorum

• Bende almak istiyorum aslında miniyi satıp.
  • Kasa kalitesi gibi koyduklari pillerde vasat 5.5 fhd ekrana komik bataryalar koymuslar.servis zaten sikintili

• Boyutu karıştırmayın beyler.5 inç altında tek iyi telefon var oda Sony Compact ama oda tipsiz geriye İphone kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.