Şimdi Ara

Artık her şey için çok geç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptıysam matematik netim yükselmedi.aslında çok çalışan biri de değilim ama biraz onur meselesi yaptım sanırım bu meseleyi.2-3 haftadır hep denemelerde 30 net civarı yapıyorum. Geo 17-18 fenler ortalama 22-23 civarı. Ygs 41k ve kaç haftadır netlerimde çıkış yok hatta matematikte düşüş bile var. Tüm hayallerimi itü mimarlık,itü inşaat, itü makina üçlüsü üzerine kuruyordum ama artık çok geç biliyorum. Ve kazanamacağımı düşündüğüm an çok kötü oluyorum. Soruyu çözemeyince kitabı yumruklamaya başlar oldum moral bozukluğundan. Bu psikolojinin mezuna kalmayı kaldırması da çok zor gözüküyor.bir yandan da hayaller çok büyük ustaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sen çalış olmazsa alem sıkılsın.yardıma koşmayan kalem sıkılsın..
  • Bosver olmazsa itu olur ytu ne olacak.Seni cekemeyen anten taksin kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balbazarking B kullanıcısına yanıt
    Olmadı mezuna kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: balbazarking

Ne yaptıysam matematik netim yükselmedi.aslında çok çalışan biri de değilim ama biraz onur meselesi yaptım sanırım bu meseleyi.2-3 haftadır hep denemelerde 30 net civarı yapıyorum. Geo 17-18 fenler ortalama 22-23 civarı. Ygs 41k ve kaç haftadır netlerimde çıkış yok hatta matematikte düşüş bile var. Tüm hayallerimi itü mimarlık,itü inşaat, itü makina üçlüsü üzerine kuruyordum ama artık çok geç biliyorum. Ve kazanamacağımı düşündüğüm an çok kötü oluyorum. Soruyu çözemeyince kitabı yumruklamaya başlar oldum moral bozukluğundan. Bu psikolojinin mezuna kalmayı kaldırması da çok zor gözüküyor.bir yandan da hayaller çok büyük ustaa

Matematikte 30 net yaparak denemeye abanman biraz saçma olmuş. Konuları eksik biliyorsan denemeler seni uçurmaz. Bence konu çalış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.