Şimdi Ara

Artık format atmak gerek değil mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen sene temmuz ayında lenovo g780 aldım.neredeyse alalı 1 yıl 1 ay oldu ve alındığından beri hiç format çekilmedi.şu son sıralar arada bir donukluk yapıyor.özellikle nette yeni bir sekme açılırken.bazen şarkı da duruyor.ne yapmak lazım? virüs temizlemesi filan mı yapsam yoksa direk format mı atsam hangisini önerirsiniz

• Bu tür sorunlar için boş boş format atmayın, hiç anlamıyorum bu tür kullanıcıları. Sistemde günlük bakım yapan yazılımlar kullanın. Advanced System Care benim size önerimdir. Yazılımı sisteme kurun, kullanımı için biraz araştırma yapabilirsiniz. Zaten öyle zor bir kullanımı yok. (:

Kolay gelsin.

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Bu tür sorunlar için boş boş format atmayın, hiç anlamıyorum bu tür kullanıcıları. Sistemde günlük bakım yapan yazılımlar kullanın. Advanced System Care benim size önerimdir. Yazılımı sisteme kurun, kullanımı için biraz araştırma yapabilirsiniz. Zaten öyle zor bir kullanımı yok. (:

Kolay gelsin.

İnternetten Serialda Bulabilirsin 7.3 Sürümünü İndir Bende İndirdim Arkadaşda Önermiş İyi Program

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.