Şimdi Ara

Artık deneme çözmek yerine çözümlere bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 3 aydır kondisyon kastık ve an itibariyle 3 gün kalmışken elimizdeki tüm denemeleri çözebilecek miyiz? Evet sınavdan önce +2 3 net görmek güzel olur fakat asıl net artışını sınava saklayın elinizdeki ayt denemelerin çözümlerine hızlı hızlı bakıp geçin olabildiğince çok çözüm görün. Özellikle fizik ve geoda bu kesinlikle yapılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 23 Haziran 2020; 23:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rakip eleme. cumaya kadar deneme devam.
  • bu arada ben de arkadaş gibi düşünüyorum vakit kaybı olur denem çözmek şu zaman için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

rakip eleme. cumaya kadar deneme devam.
    Allah aşkına dhden 5 kişi elemek mi olacak amacım? Dediğim şey mantıksızsa sebebini söylemen daha uygun olur.

• Tyt Türkçe denemelerine devam, diğer dersleri tekrarla ilerletin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

Allah aşkına dhden 5 kişi elemek mi olacak amacım? Dediğim şey mantıksızsa sebebini söylemen daha uygun olur.

Alıntıları Göster
    3 aydan beri spor yapıyorsun, son 3 gün bıraktığın anda, sınav günü tökezleme olur. son güne kadar o düzeni devam etmesi gerekli. tabi herkesin kendi kararı. soru çeşiti görmek için de öyle göz ucu ile son gün bakılır tüm denemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 23 Haziran 2020; 23:56:1 >
  • Sınava girmeden bu günlerde varsa ygs tyt yoksa Ales paragraf sorularına bakmanızı tavsiye ederim. Ösym tipine alışmak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bunun faydası oldukça az. Çözümüne balarken aa evet bu böyle olacak deniliyor. Sonra aynı soru karşılaşınca bunun çözümü nasıl diye soruya bakılıyor. Deneme çözün, konu tekrarı yapın, test çözün, meb kitaplarını tarayın ama bana kalırsa çözümlere bakmayın. Kişiden kişiye belki değişiklik gösterebilir ama benim naçizane tavsiyemiz bunu yapmamanızdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.