Şimdi Ara

Artık çok sıkıldım odaklanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karantinadan önce cok sosyal bi yaşantım vardı ama 12. sınıfa gectim ve dersane veya özel okula gitmemeye karar verdim evden daha rahat olur diye tyt icin öyle oldu ama artik adam akilli oturup çalışamiyorum bile mezun hayati yaşıyorum ne yapsam nasi düzelir bu durum geri nası öncesi gibi gunde 7 8 saat calisabilirim

yani sizde böyle düşünce nasil toparlaniyodunuz tyt netim 95 100 aralığına düştü eylülde falan 105 106 gördüğüm oluyodu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2-3 gün kendine zaman ayır kafanı dinle. Sonra film dizi vs bul onları izle akşamları kafan dağılır.

• Dostum netlerin cok iyi sakin moral bozup salma birkaç gün kendine zaman ayır kendine zaman ayırarak 3-5 gün kaybedersin ama kendini zorlarsan ayların heba olabilir

• YKS'ye hazırlanmıyorum, üniversitedeyim. Ama bu dönemde ben de her şeyden bıktım. Kendim bu sorunu çözmek için biraz da dışarıda çalışmayı düşündüm. Biliyorum korona var, tehlikeli ama gerçekten psikolojik olarak kötü durumdayım ve başka insanların yanında çalışmak motive eder diye düşünüyorum. Bulunduğum şehir küçük olduğu için ders çalışmaya uygun kafe yok, kütüphane de küçücük, o açıdan kötü baya. Ama insan isteyince olur bir şekilde, haftaya başlayacağım bu düzene. Geçen hafta sınavlarım vardı, evde çok bunalınca pastane tarzı bir yere gitmiştim. Garsona burada çalışsam sıkıntı olur mu diye sordum hatta, çünkü o kadar uygunsuz ki mekan, kendimi rahatsız hissettim. Haftaya da kütüphaneye gitmeye başlamayı düşünüyorum. Maskeyle ne kadar düzgün çalışılır, korona olur muyum diye endişelerim var yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bizim ailede de koah var ondan bir yere de çıkamıyorum ankaradayim ben millet kütüphanesine giderdim normalde ama iste malum korona

• Bende aynı durumdayım. Bizim ailede de astım hastası var. Bu yüzden dışarı çıkamıyorum.

• Ben kendim kalp hastasıyım hocam, ilaç tedavisi filan da düzgün uygulayamazlar o yüzden. Doğuştan olduğu için ciğerlerim de herkesinki kadar düzgün gelişmiş değil muhtemelen. Ama artık o da umrumda değil, ölsem de fark etmez. Anneme babama bir şey olursa diye çok korkuyorum. Ama onlar da her yere gidiyor, bir tek ben hapis kaldım evde. Gerçekten çok bunaldım. O yüzden gideceğim artık. Korona olursam da inşallah annemlere bulaşmaz, kendimi bir odaya kapatırım artık, tek başıma orada yaşarım. Ölürsem de hayırlısı böyleymiş, gerçekten elimden geldiği kadar uğraştım zaten evde çalışmak için. Ama psikolojim çok bozuldu, çok bunaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.