Şimdi Ara

Artık CD'cilere dönüyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent,mamunda devri bitti AKK sayesinde.Bildiğiniz cd'ci varmı witcher 2 enchaned edit alcam

• Kadıköy'e gidip bakabilirsin.
  • steam.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

steam.com

Alkis.gif. Orjinal aldigim witcher 2 inmiyor enchaned edition 1mbit ile ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Torrent,mamunda devri bitti AKK sayesinde.Bildiğiniz cd'ci varmı witcher 2 enchaned edit alcam

?
  • quote:

quote:

steam.com

Alkis.gif. Orjinal aldigim witcher 2 inmiyor enchaned edition 1mbit ile ne yapabilirim?

ohalde cd'ci pek bulabileceğini zannetmiyorum ama hangi semtte oturuyosun bildiğim varsa söylim ama bence en yakın d&r ya da media markt a git
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Torrent,mamunda devri bitti AKK sayesinde.Bildiğiniz cd'ci varmı witcher 2 enchaned edit alcam

?

Adil Kullanım Kotası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

?

Adil Kullanım Kotası.

Ha tmm saol :)
  • Bende dün koydum torrente 1 günde %29 oldu internete 60tl verip de bide dvd almak istemiyorum mecbur beklicem. Akk için teşekkürler ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathlesshe -- 20 Nisan 2012; 19:45:44 >
  • Bence bunun yerine AKK'yi felan protesto etmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Bence bunun yerine AKK'yi felan protesto etmeliyiz.

Bugün faturalarımı ödeyip, telekom müdürlüğüne gittim... Bye byee ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 20 Nisan 2012; 20:12:46 >
  • quote:

quote:

quote:

steam.com

ohalde cd'ci pek bulabileceğini zannetmiyorum ama hangi semtte oturuyosun bildiğim varsa söylim ama bence en yakın d&r ya da media markt a git

Bravo.Adama 2 kez orjinal oyun aldıracaksın.
  • Eski günlerime döndüm CD'ciler.. :)
  • quote:

quote:

quote:

steam.com

Şu sitede orijinal alan tek sen değilsin, bunu vurgulayan şeyler yazmaya çalışırken saçmalama o yüzden. Anladık. Adama aynı oyunu iki kere al demek nedir?

• D&R akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

D&R akar

Orj aldığım oyunu tekrarmı alıyım nereye d&r ayrıca 85 TL veremem kardeş 35 TL'yi zor verdim CDkeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

quote:

quote:

steam.com

Şu sitede orijinal alan tek sen değilsin, bunu vurgulayan şeyler yazmaya çalışırken saçmalama o yüzden. Anladık. Adama aynı oyunu iki kere al demek nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.